Pages

woensdag 4 maart 2015

Stampin' Up ~ Painted Petals

Voor de Techniek- en Projectclub van Februari heb ik een aantal voorbeelden gemaakt met de set Painted Petals. Deze veelzijdige set maakt het mogelijk om snel een aantal super leuke kaartjes te maken. Wel eens gedacht om een vriendin een doosje met kaartjes cadeau te doen zodat zij deze kan verzenden? Probeer het eens! Als je vriendin een stapeltje kaartjes op voorraad heeft dan zal zij nooit meer misgrijpen bij diverse gelegenheden. En bij tijdgebrek hoeft ze niet eens zelf te stempelen of naar de winkel te gaan om kaarten te kopen. Want zeg nou eerlijk... Wie wil nou geen zelfgemaakte kaart ontvangen?


Voor dit leuke setje heb ik gebruik gemaakt van onze Notecards & Envelopes. In de verpakking vind je 20 stevige kaartjes met bijpassende envelop met een maat van 12,7 x 8,9 cm.
De omslag heb ik gemaakt van een Gift Card Enclosure. Deze cadeau envelopjes vouw je heel makkelijk in elkaar voor bijvoorbeeld een cadeau-envelop maar met wat extra vouwen maak je er een handig bewaarmapje van. Het totale project duurt nog geen half uurtje en je kan je vriendin er heel blij mee maken.

Lijkt het je nou ook leuk om in maart, april en mei een totaal pakket met materialen te ontvangen? De workshopkit kost €15 en bestaat uit Designers Series Paper, bijpassend cardstock en embellishments om minimaal 5 complete kaarten te maken. Bestel je daarnaast voor een bedrag van €25 Stampin' Up! producten (stempels, stansen etc.) dan kost de workshopkit €10. Bovendien ontvang je er een beschrijving van kaarten bij in een aparte nieuwsbrief en video ondersteuning voor het maken van de projecten. Maar dat is niet alles! Als je je opgeeft voor alle drie de maanden dan ontvang je bovendien een giftvoucher van €15 waarmee je extra producten kunt bestellen in deze periode. Hoe leuk is dat! En uiteraard kun je in maart ook een Sale-a-Bration geschenk uitkiezen bij besteding van €60.

Liever flexibel? Je kan je de komende maanden telkens voor de 15de opgeven voor de workshopkit van de betreffende maand. Opgeven voor de workshopkit van maart kan t/m 15 maart en iedereen is welkom om zich op te geven!

Geen opmerkingen: