Pages

maandag 9 maart 2015

Mix 'n Up! #2 ~ Happy Birthday

Hallo allemaal! Vandaag wil ik een kaartje laten zien wat ik heb gemaakt voor een jarig prinsesje. Ja ze lijkt ook een beetje op het schattige meisje van het plaatje.


Voor deze kaart heb ik gekozen voor de set Celebrate Today! Deze vrolijke set met ballonnen is voor elke vrolijke gelegenheid te gebruiken. De stempelset is te gebruiken in combinatie met de bijpassende stansen. Ook wat vind ik die slingertjes leuk! Het DSP komt uit de serie 'Birthday Bash'. Hoewel ik maar één printje heb gebruikt vond ik in het DSP een zeer inspirerende kleurencombinatie. Die heb ik dan ook overgenomen in de basis van mijn kaart. Lekker fleurig en helemaal geschikt voor mijn verjaardagsthema. Het meisje (geen SU!) is ingekleurd met de Blendabilities, onze alcoholmarkers. Het was weer heerlijk om weer eens te kleuren zeg! Alles bij elkaar heb ik weer onwijze lol gehad bij het maken van mijn kaartje. En door diverse materialen te gebruiken is het weer gelukt om een Mix 'n Up! kaartje te maken. Want de materialen van Stampin' Up! zijn niet alleen op elkaar afgestemd, je kunt er ook nog eens eindeloos met andere materialen mee combineren!

Ik wens jullie een hele gezellige avond en hoop jullie gauw weer te zien. 

3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Wat een superleuk kaartje. Erg leuk om dat meisje te combineren met die SU producten. Het inspireert mij ook weer. Thans daarvoor. Groetjes, Ankie

Jacqueline DH zei

Leuk zeg!

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een super leuke kaart Carmen. ik word er ook helemaal vrolijk van. :)