Pages

vrijdag 27 februari 2015

Vintage Vrijdag #29

Hallo allemaal! Vrijdag alweer, het einde van mijn weekje vakantie. Aan de start van mijn vrijde week had ik me voorgenomen om het eens lekker rustig aan te doen. Het waren drukke weken en dan heb je tijd nodig om bij te tanken. Heerlijk niks 'moeten' maar vooral geen gehaast. Het heeft me goed gedaan!

Volledig geïnspireerd door een kaart die ik heb ontvangen van mijn lieve collega Michelle heb ik de kaart van vandaag gemaakt. Toen ik haar kaart in mijn handen had wist ik dat dit de perfecte basis was voor mijn favoriete thema. Voor mijn maandelijkse club van februari heb ik namelijke de set Painted Petals gekozen. Een prachtige set met heel erg veel mogelijkheden en het is geen geheim dat ik vind dat je meerdere kanten moet op kunnen met stempels uit een stempelset. En met de meeste stempelsets van Stampin' Up! is dat mogelijk. De stempelset is onderdeel van een zogenaamde suite en dat maakt hem echt heel erg veelzijdig. Een suite is een verzameling van producten in hetzelfde thema en bij deze set is papier verkrijgbaar en een embossingfolder. Alles in hetzelfde thema zodat he eindeloos kunt combineren. De workshopkit van deze maand bestaat uit het DSP, cardstock en embellishments.


Voor deze kaart heb ik een aantal sets met elkaar gecombineerd namelijk: Georgeous Grunge (absolute musthave) en Apothecary Arts. Deze laatste is verkrijgbaar als bundle met bijpassende stansen. Koop je de stempelset met de stansen dan krijg je 15% korting!

De bloemen in de afbeelding zijn gekleurd met Blendabilities. Ik heb hiervoor de afbeelding afgedrukt met onze Early Espresso inkt op Whisper White Cardstock. In deze zetting vond ik de zwarte Memento int net iets te zwart en deze kleur loopt niet uit met de Blendies, mits hij goed droog is. Ik heb echter de Pink Pirhouette markers gemengd met de Blush kleur uit de Skin Tone serie. De pareltjes heb ik ook gekleurd met de markers in de kleur Wild Wasabi Blendabilities. Wild Wasabi is sinds kort mijn favoriete kleur groen! Verder heb ik de kleuren Blushing Bride en Crumb Cake gebruikt. De basis voor de achtergrond is Naturals White Cardstock.

Mocht je tussendoor niet langs komen dan hoop ik je volgende vrijdag weer te zien als ik een kaartje heb gemaakt in mijn favoriete thema!
Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen:

Inge Groot zei

Geweldig mooie kleurencombinatie, het roze met groen spat van het scherm af, prachtige vintage kaart Car!

Xx

Elizabeth zei

Schitterende kaart!!

Jacqueline DH zei

Ik vind dit echt een besuty van een kaart!

Groetjes
Jacqueline

Unknown zei

Hoi die Car,

Zoiets heb je weleens eerder gemaakt, maar deze kleurencombi is schitterend. Het blijft een leuke stempel.
Gezellige groetjes Lida