Pages

zaterdag 20 december 2014

Vintage Vrijdag #19

Oei! Alweer zaterdag! Dagje te laat maar wat was het weer een drukke week. Niet op het gebied van stempelen dit keer maar met het ook op de aankomende feestdagen ben ik toch vaker niet dan wel in mijn stempelkamertje. Want oooh wat staat daar wel niet allemaal op mij te wachten...

Eerst de kaart van deze week! Ik heb een kaartje gemaakt voor een teamlid die gepromoveerd is. Best speciaal zo'n eerste promotie dus vandaar dat de 1 op de rozette staat. 


Voor deze kaart heb ik een combinatie van een aantal sets gebruikt. Het blijft leuk om sets met elkaar te combineren. Kind a Eclectic en Dictionary vormen de basis van de kaart. De rozette komt uit de set Blue Ribbon. Een hele verrassende set moet ik zeggen. Ik had hem eigenlijk gekocht zodat ik kleine complimenten kaartjes voor mijn zoon kon maken (en dat heb ik ook gedaan) maar het blijkt dus helemaal geen typische 'jongens'set. 

Ik wens jullie een gezellig weekend!

2 opmerkingen:

Elizabeth zei

Schitterende kaart geworden!!

Unknown zei

Ha die Carmen,

Wat een leuk idee zo. Inderdaad je kan alle stempelsets combineren. Zit nog te genieten van je presentje. Wij zijn ook wat laat met de verhuiskaarten. Ga ze morgen schrijven of met de Kerst. Jij en je gezinnetje hele fijne dagen en tot in het volgend jaar.
Gezellige groetjes Lida