Pages

vrijdag 12 december 2014

Vintage Vrijdag #18

Bah wat een rot weer! het is niet alleen regenachtig met harde wind, het is ook nog eens hartstikke donker. De donkere dagen voor kerst zeggen ze dan. Maar de donkere dagen maken fotograferen wel heel erg lastig. Om het kaartje enigszins acceptabel op de foto te krijgen heb ik er een foto met behulp van mijn daglichtlamp moeten maken waardoor hij overbelicht was dus moest er nog een filtertje overheen effin... dit is mijn kaartje voor de vrijdag.

Dit is een kaartje wat ik heb gemaakt voor mijn maandelijkse club. Deze maand staat de set World of Dreams centraal in combinatie met een aantal technieken. Omdat deze set zo neutraal is kun je hem voor verschillende thema's gebruiken en daar heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.
Het tafereeltje heb ik gemaakt met de sponstechniek in combinatie met maskeren. De tak met vogeltjes is met zwarte inkt afgedrukt op de achtergrond. Daarna heb ik er met een paperpiercing mal gaatjes in geprikt om de ovaal. De Crumb Cake basis heb ik met takjes bestempeld in dezelfde kleur en de Gorgeous Grunge spetters heb ik afgedrukt met Soft Suede inkt. 

Ik wens jullie een heel gezellig weekend en zie jullie graag weer snel terug.

Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking: