Pages

maandag 1 december 2014

Vintage Vrijdag #17

Het zijn drukke tijden en omdat het zo laat licht en zo vroeg donker wordt zijn mijn dagen letterlijke en figuurlijk korter! Zelfs een strakke planning helpt niet om alle dingen te doen die ik zou willen/moeten. Ik kom gewoon tijd te kort! Mijn kaartje voor het vaste vrijdag item is dan ook iets aan de late kant.
Vandaag een kaartje met een set uit de herfst/winter catalogus. Ik hou van sets met een natuur thema. Deze mooie vogel (waarvan ik de naam niet weet) is zo mooi getekend. Uiteraard te te gebruiken voor de aankomende feestdagen maar ook voor sterkte kaartjes.


Ik heb de stempel afgedrukt op Naturals White cardstock en daarna heb ik deze ingekleurd doormiddel van de Stampin' Write Markers en een Blenderpen. De randjes heb ik opgeruwd met een Stampin' Distressing Tool. De tak en de bestjes heb ik direct met de markers gekleurd. Vervolgens heb ik de vogel gemaskeerd en de achtergrond gesponsd.
De Crumb Cake achtergrond heb ik bestempeld met de enkele tak uit de set.
Het is een simpel kaartje geworden maar hij is wel geworden zoals ik hem in gedachte had. Een rustige kaart, een kaart voor iemand die het nodig heeft. 

Je hebt nog twee dagen om je bij Stampin' Up! aan te melden en te profiteren van diverse voordelen. Neem contact op als je vragen hebt over de aanmelding in mijn team. Ik help je graag op weg!


Hele fijne dag!


Built for Free Using: My Stampin Blog

1 opmerking:

Elizabeth zei

Ziet er weer schitterend uit!!