Pages

dinsdag 16 september 2014

Verslag Creaweekend

Afgelopen weekend heb ik op het Creaweekend gestaan. Wat was het weer gezellig! Ik heb weer zo veel bekenden gezien en nieuwe mensen ontmoet waar ik informatie mee heb kunnen delen.


Voor de workshop had ik gekozen om te werken met de Blendabilities. In Den Bosch was hier veel belangstelling voor en de materialen spraken me aan. Vandaar dat ik ervoor had gekozen om met dezelfde spulletjes te werken. 

Op vrijdag en zaterdag zijn de bloemen vaasjes ingekleurd. Daar heb ik zoveel leuke varianten voorbij zien komen dat het nog steeds duizelt. Heerlijk al die creativiteit! Heel veel mensen zijn nog niet bekend met onze nieuwe alcohol markers maar na het kleuren van het plaatje waren de meesten toch heel erg enthousiast over het gebruik van de stiften. Op zondag was er een speciale kinderworkshop. Zij gingen aan de slag met de set Flamingo Lingo. Ook hiervan weer hele leuke varianten gezien.


De set Flamingo Lingo is een set die is ontworpen om het Ronald McDonald huis te steunen. Van elke verkochte set gaat €2,25 naar dit goede doel. Mocht je de set willen bestellen dan kan dit door een mail te sturen naar caringforstamps@gmail.com


En als laatste nog even wat 'actie foto's' met dank aan Lida! Ik had een hartstikke mooie, centrale plek met voldoende ruimte om mijn spulletjes neer te zetten en workshops te doen. Ik ben er best trots op dat de beurs een speciaal Stampin' Up! Plein voor ons heeft ingericht! 
Ik kijk terug op een hele succesvolle beurs en kijk nu al uit naar het Creaweekend van November. Deze beurs staat in het teken van de kerst en mijn kerstworkshop zeker niet ontbreken op het Stampin' Up! Plein.


Bedankt voor je bezoekje! Ik wens je een hele gezellige dag!3 opmerkingen:

Ellen zei

Wat leuk dat je het zo druk hebt gehad! De kaartjes zien er gaaf uit, logisch dus dat je veel aanloop had ;)
Fijne dag, Ellen

Henny zei

Zijn leuke kaartjes Carmen en kleindochter Gwen vond het prachtig de flamingo kaart te maken afgelopen zondag op de beurs.
groetjes ...

Caroline zei

Het zag er weer zo mooi en verzorgd uit op jullie plein ! Volgende keer weer een workshopje doen bij je, dan is het te koud om buiten op het terras te hangen :-)