Pages

woensdag 5 februari 2014

NL Stampin' Up! Demo's Dag

Afgelopen zondag hebben we een gezellige dag gehad met collega demonstratrices in Den Haag. Deze dag hadden de beheerders van de Facebook groep NL SU Demo's, waar ik er één van ben, groeganiseerd. Een zeer geslaagde dag! Wat was het leuk om nieuwe collega's te ontmoeten en te praten over onze Stampin' Up! belevenissen. 

We hebben diverse technieken geoefend en uiteraard vetschillende kaartjes gemaakt. 

We begonnen de dag met wat geklieder maar iedereen was na afloop toch een Watercolor Wonder. Echt leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen ding deed met dezelfde technieken. 


Bij bovenstaand kaartje heb ik de Happy Watercolor set gebruikt voor de achtergrond, is de bloem afgedrukt op aquarelpapier en ingekleurd met behulp van een inktpad en heb ik canvas ge-embost en geverfd. Het is een echte Ado kaart geworden;)

Vervolgens onderdeel 2. 


Dit waren kaartjes uit het thema 'Wiskunde Knobbel'. De geometrische vormen uit de set Geometrical werden gebruikt zoals ook de Sixsided Sampler. 

Als laatste hebben we het gehad over Sale-a-Bration. Deze is volop aan de gang en we hebben leuke ideeën uitgewisseld. Ik kijk terug op een geweldige dag!

Vindt jij het ook leuk om te kliederen en meer mogelijkheden te ontdekken met onze inkten! Op 23 februari heef ik een workshop in Den Haag. Je kunt je opgeven via mijn evenementenkalender. Klik op R.S.V.P. en vul  je gegevens in dan ontvang je van mij een bevestiging van je deelname. 

5 opmerkingen:

Chantal de Kaste zei

Was gezellig Car en zeker voor herhaling vatbaar. Tot gauw! X

Alina zei

super mooie kaarten, Car!

Lia zei

erge mooie kaarten.
Liefs Lia

S. zei

ooo en dat mooie onderste kaartje heb ik ontvangen. Supermooi vind ik hem!!
Net als de rest!

gerardenhennie zei

mooi Carmen groetjes