Pages

maandag 17 februari 2014

Stampin' Up! ~ Vintage

Nadat ik vorige week gewerkt had met een mooie, fellere kleurencombinatie vond ik dat het weer eens tijd was on terug te grijpen naar mijn lievelings kleurenfamilie: de Neutrals. 
Deze kleurenfamilie bestaat uit 10 natuur tinten in cardstock, DSP en Core'dinations Cardstock. Daarnaast zijn er 8 kleuren inktpads, refills en markers verkrijgbaar. Met deze tinten heb ik mijn vingers lekker vies gemaakt en heb ik een kaartje gemaakt met diverse distress technieken. 


Voor de basis heb ik Soft Suede en Crumb Cake gekozen. De bovenste laag is Core'Dinations cardstock. Dit cardstock heeft een ruw, half mat uiterlijk met een witte kern waardoor het geschikt is om te schuren hetgeen ik ook naar hartelust heb gedaan. Onderstaande collage geeft een beeld van hoe ik te werk ben gegaan. 


Voor het maken van het gekreukte lint en strikje heb ik eerst het Seam Binding nat gespoten met water d.m.v. een spritzer. Deze moet even drogen dus het handigste is om daar mee te starten. De kaart heeft een maat van 21x10,5 cm en de oplegkaartjes verlopen telkens 0,5 cm. Het Core'Dinations heb ik geschuurd en achtereenvolgens bestempeld met de stempel Off the Grid in Crumb Cake en het scriptje uit de set Notably Notions in Sahara Sand. Daarna heb ik de randen grof bewerkt met de Stampin' Distress Tool. Voor de label heb ik eerst de tekst uit de set From my Heart in Soft Suede afgedrukt en uitgestanst met de Apothercary Accent Framelits. Vervolgens heb ik de randen gesponst en geprikt met de Essential Paper-Piercing Pack. Daarna heb ik alles op de basis bevestigd. Enveloppen voor deze maat kaart kun je vinden bij de Action maar zijn uiteraard ook te maken met de Envelope Punch Board. 

En Sale-a-Bration is nog steeds in volle gang! Bij iedere €60 die je besteed aan Stampin' Up! producten kun je uit de SAB brochure één exclusief artikel kiezen. Deze week kun je profiteren van een extra aanbieding. Bestel je het distresspakket bestaande uit: Paper-Piercing tool, mat en Pack, Seam Binding Very Vanilla, Vintage Faced Designer Buttons, Stampin' Sponges, Stampin' Spritzers, Stampin' Sanding System + Stampin' Sanding Block Refills, Stampin' Distress Tool en een Core'dinations Dust Buddy t.w.v. €60,25 dan ontvang je naast het gratis artikel wat je kan uitkiezen uit de SAB brochure, van mij een Core'Dinations Sampler met alle 10 de Neutrals kleuren in velletjes van 15x15 cm. Je bestelling doorgeven kan t/m vrijdag 21 februari aanstaande. 

Ik wens je een hele fijne week toe!5 opmerkingen:

S. zei

Wat een gave kaart weer zeg! Ik vind de kleurencombi erg mooi.

Elizabeth zei

Schitterende kaart!! Prachtig, dat vintage.

Henny zei

heel mooi Carmen ik geniet daar weer van
groetjes

Inge Groot zei

Erg mooi met al de natuurtintjes, superchique! Leuk model kaart ook zo langwerpig :D

Chantal de Kaste zei

Wauw Car, kwam deze laatste tegen in onze chatgroep, vind deze helemaal geweldig. Prachtig! X