Pages

dinsdag 28 januari 2014

Sale-a-Bration 2014


Vandaag begint zo ongeveer de spannenste periode van het jaar! Sale-a-bration (SAB) is een jaarlijks terugkerend prijzenfestijn van Stampin' Up! Tijdens SAB kun je bij besteding van elke €60 een exclusief artikelen uitkiezen uit de SAB brochure. Hoe leuk is dat! Maar dat is niet alles! Zo kun je extra hostesskredieten verdienen tijdens je SAB party en kun je extra artikelen uitkiezen voor je starterskit! Kortom: t/m 31 maart kun je profiteren van de meest fantastische aanbiedingen!

En of het niet genoeg is... Vandaag is ook de nieuwe voorjaar/zomer catalogus uitgekomen. Deze is weer geweldig! Lekkere frisse kleurencombi's, leuke stempelsets, super toffe kits voor hen die minder tijd hebben en dat allemaal in een 39 pagina tellende catalogus die gerust door kan gaan als ideeƫnblad! De catalogus is online te bekijken maar zit bijgesloten bij je eerst volgende bestelling. De catalogus aanvragen kan ook! Stuur hiervoor een mail en ik verzend de catalogus naar je toe. Alleen de verzendkosten worden in rekening gebracht.

Tijdens SAB wordt je middels mailings en nieuwsbrieven op de hoogte gehouden. Ben je nog niet geabonneerd op mijn Digitaal Nieuwsblad en wil je niks missen? Geef je dan nu op! Dit kan door rechts boven de link aan te klikken en je gegevens in te vullen.

Wij gaan er samen een gezellige periode van maken en we gaan maximaal genieten van de mooie producten en aanbiedingen. Ik wens jullie allemaal een fantastische tijd toe!

1 opmerking:

Lia zei

we kunnen gaan feesten hoera
Gr Lia