Pages

zondag 19 januari 2014

Workshopclub en sneak peek Seizoenscatalogus

Herken je dit? Je hebt knutsel spulletjes, je DSP ligt klaar, de ideale omstandigheden om kaartjes te maken zou je zeggen. Maarrrr... Er komt niks uit je handen! Oh wat haat ik die momenten! Dat overkwam mij ongeveer anderhalve week geleden en het is pas sinds vrijdag dat ik mijn mojo weer terug heb, gelukkig! 

Ik was aan het werk voor de Workshopclub voor Januari toen ik ineens een idee kreeg voor het gebruik van een set die in de nieuwe seizoenscatalogus staat. Ik heb direct de koe bij de horens gevat om iets te maken wat ik wel laten zien. Voor de Workshopclub heb ik onder andere gewerkt met de Envelope Punch Board. Met dit handige apparaat kun je niet alleen enveloppen maken maar ook kaarten en doosjes. Dit model heb ik een aantal jaren geleden gemaakt en viel des tijds in goede aarde. Vele filefoldercards volgden. Dit is mijn kaartje geworden met de DSP lijn 'I am Me' en de 'Peachy Keen Bundle', uit de nieuwe catalogus.Je maakt twee losse filefolders. Je rilt de voorkant op 1 cm en bevestigd ze aan elkaar. Vervolgens bekleed je de verschillende delen van de kaart met DSP en stansjes.

Je kunt je nog tot woensdag 22 januari opgeven voor de Workshopclub van januari. 
Klik <hier> voor details! Als je je opgeeft voor dit leuke maanderlijkse workshoppakket in combinatie met uitgewerkte voorbeelden dan kun je genieten van diverse aanbiedingen en freebies in de maanden jan-feb-mrt.

Hele fijne zondag!5 opmerkingen:

S. zei

Oooo wat is die ontzettend mooi geworden zeg! Hartstikke leuk om te liften ook

Inge Groot zei

Superleuke filefolder kaart Car, retro modelletje...brings back memories ;)

Puck - Oh So Lovely zei

Wat een leuke kaart, weer eens wat anders!

Elizabeth zei

Schitterende filefolderkaart!! Ben benieuwd naar de andere voorbeelden van de club.

Lia zei

Erg leuke kaart super modelletje. Ik hou hier wel van. Ook leuk om er een foto in te plakken en dan cadeau te geven.
Liefs Lia