Pages

vrijdag 11 januari 2019

Vintage Vrijdag #127: Stampin' Up! ~ Touches of Texture


Een latertje vandaag maar het is me dan toch gelukt om mijn kaartje van vanmorgen te plaatsen. Vandaag heb ik een achtergrond gestempeld en het kan je niet zijn ontgaan dat ik de gesponste achtergronden op dit moment heel erg leuk vind om te maken.

Voor de kaart van vandaag heb ik de Touches of Texture stempelset gebruikt. Deze set staat in de jaarcatalogus en is één mijn favoriete stempelsets voor het maken van achtergronden. Er zitten namelijk heel veel 'ditjes en datjes' in en dat maakt dat de losse stempels ook makkelijk gebruikt kunnen worden in combinatie met andere stempels en/of stempelsets.


Ook deze keer iets meer kleur dan alleen bruintinten. De kleuren komen bij nader inzien niet echt goed uit op de foto helaas. Met deze kleurencombinatie wilde ik een soft look te creëren en ik ben best tevreden over het resultaat.


Ik kreeg afgelopen week enkele vragen over de manier waarop ik de achtergronden maak en daarom heb ik sinds lange tijd een filmpje gemaakt waarin ik probeer uit te leggen hoe is dat doe. Het filmpje is iets langer dan normaal maar ook het aanbrengen van kleur met behulp van een Blender Pen komt aan de orde. Als je het leuk vind om te kijken klik dan <hier>.

Ik wens je een gezellige avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

Gebruikte materialen:
* De stempelset Door Dik En Dun is een Sale-a-Bration geschenk wat je kunt kiezen in de periode van 3 januari t/m 31 maart 2019, bij je bestelling vanaf €60

1 opmerking:

stoeienmetstempels.nl zei

hele mooie kaart, heb je filmpje bekeken, mooi en duidelijk gedaan.