Pages

woensdag 3 oktober 2018

Stamping Techniques to Try ~ MaskingHoi! Goedenavond! Vandaag is het weer de eerste woensdag van de maand. Tijd voor de maandelijkse bloghop van Stamping Techniques to Try. Als je gisteren of vandaag langs bent geweest dan zag je een leeg bericht. Oh ooooh! Foutje! Ik had me een dagje vergist.

Deze maand is het thema Masking, oftewel maskeren. Dit is een hele leuke stempeltechniek voor zowel beginners als gevorderden.


Bij deze techniek maak je het zonnetje door met een cirkelpons een rondje te ponsen uit een velletje Post-it. Het uitgeponste ronsje leg je op de gewenste plek op je kaart. Vervolgens ga je met een Sponge Brayer of sponsje de lucht sponsen met Balmy Blue inkt.

Dan verwijder je de Post-it en leg je de Post-it met het 'gat' precies op de plek van het witte rondje. Met Daffodil Delight inkt maak je dit vlak geel. Daarna stempel je de bomen en heb je al een leuk tafereetje.


Snij de rand uit uit Glimmer Paper en Whisper White cardstock. Plak de lagen op elkaar op de basis. Stempel de boom met Tranquil Tide inkt en stans uit. Plak hem op de 'sneeuw. Maak de kaart af met accessoires uit de bundel en kies een tekst die je er leuk bij vindt.


Kijk eens wat mijn collega's hebben gemaakt door op de link te klikken.


Leuk dat je langs bent geweest! Ik hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.4 opmerkingen:

Ann Craig zei

You've created a beautiful scene on this card Carmen, and you've inspired me to use that stamp set too.

Leonie Schroder zei

such a lovely scene card Carmen ... Thanks for joining us on the Stamping Techniques to Try Blog Hop!

Jenny ten Hove zei

Carmen deze kaart vind ik heel mooi

Libby Dyson zei

Great card Carmen and i love how you used the technique