Pages

vrijdag 14 september 2018

Vintage Vrijdag #119: Stampin' Up! ~ Peaceful Poinsettia


Heej hallo! Tis alweer een tijdje geleden dat ik op vrijdag iets heb gemaakt maar ik heb niet stil gezeten hoor! De Herfst/Winter catalogus is in volle gang en ik heb het idee dat er al veel mensen bezig zijn met het maken van kerstkaarten. Ben jij al begonnen?

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met de set Peaceful Poinsettia. Met deze set heb ik recentelijk al best wel wat dingetjes uitgeprobeerd tijdens mijn Facebook Live uitzending. Maar vandaag heb ik die leuke kerstroos gemaakt in verschillende kleuren uit de Neutrals kleurencollectie.De kleuren uit de Neutrals kleurencollectie zijn perfect voor het maken van kerstkaarten. Merry Merlot is zo'n mooie, warme kleur! En het groene Mossy Meadow past daar zo mooi bij! Met de bruintinten maak je gewoon de perfecte kerstcombinatie.
Wist je dat je zowel de inkten als cardstock in een handig assortimentspak kunt kopen? En voor de inkten geld een aantrekkelijke korting als je de gehele collectie aanschaft.


Dit was het kaartje van deze keer. Kijk voor de gebruikte materialen onderaan dit bericht. Aanstaande zondag plaats ik weer een verzamelbestelling. Als je meedoet dan verzend ik je spulletjes kosteloos! Ik wens je een hele fijne avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje. Tot snel!

2 opmerkingen:

stoeienmetstempels.nl zei

mooie kaart hoor en nee ik ben nog niet bezig met kerstkaarten. heb nog geen idee hoe en wat ik daarvoor wil gebruiken.

Ingen zei

Weer een echte vintage Carmen kaart. Super gedaan!