Pages

vrijdag 9 maart 2018

Vintage Vrijdag #103: Stampin' Up! ~ Floral Statements


Goedemorgen! Had jij nou ook vanmorgen zoiets van 'jeej, bijna weekend..'? Nou ik wel hoor! Nog een dagje kantoor en dan lekker een paar dagen vrij. Het weekend staat overigens in het teken van het groep 8 kamp. Maandag vertrekt Aiden voor 4 dagen naar kamp en in tegenstelling tot mij kijkt hij er erg naar uit. 

Any ways, ik heb weer heerlijk kunnen knutselen. De set Floral Statements had ik nog niet gebruikt en uit de set Amazing you had ik slechts een aantal tekstjes gebruikt. Per toeval ontdekte ik dat deze sets wel heel erg leuk samen zijn.


Ik heb weer gekozen voor een grote kaart van 10,5 x 21 cm. Daar past lekker veel op. De tekst is ook groot dus dan moet je de kaartmaat een beetje aanpassen natuurlijk. Hoe ik precies te werk ben gegaan kun je zien in onderstaand filmpje. Klik op het plaatje of op het YouTube icoontje in de zijbalk om direct naar mijn YouTube kanaal te gaan. De gebruikte materialen vindt je onderaan dit bericht.


Dit was weer het vintage kaartje voor deze keer. Ik wens je alvast een fijn weekend en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!


Gebruikte materialen:


1 opmerking:

alma.heijenk@gmail.com zei

erg mooi kaartje! leuke combi met stempelsets