Pages

vrijdag 3 maart 2017

Vintage Vrijdag #81: Stampin' Up! ~ High Tide


Een hele goede morgen! Ik onderbreek de kleuren week dit keer voor het vaste vrijdag item. Want ja, op vrijdag maak ik meestal een kaartje met een vintage look en dat kreeg ik, ondanks dat ik het heb geprobeerd, niet voor elkaar met de kleurencombi waar ik al de hele week mee bezig ben. Vandaag een kaart waar ik ongeveer alle sets met het maritieme sets die ik heb voor van de plank heb gehaald.


De set High Tide is een set die ik heel leuk vind. De plaatjes passen heel goed bij een van de activiteiten die we regelmatig met het gezin doen namelijk het bezoeken van de haven van Scheveningen. Het kijken naar de diverse boten, een wandeling op het strand of een visje eten...Heerlijk als je zo dicht bij de kust woont.


Ik heb het tafereeltje gestempeld op Whisper White cardstock. De boot met Crumb Cake, de vuurtoren met Tip Top Taupe, de steentjes met Sahara Sand, het gras met Tip Top Taupe en Crumb Cake, de meeuwen met Soft Suede en de vogels met Early Espresso. De zee heb ik gestempeld met Pool Party. Je begint eerst met de boot, de vuurtoren en de steentjes. Maak een maskertje op een post-it zodat je de zee er overheen kunt stempelen.

Met een Sponge Brayer maak je de lucht blauw. Je kunt eventueel ook een beetje door de zee rollen. Daarna heb ik de randen gesponst met Crumb cake m.b.v. een sponsje. Deze heb ik extra aangezet m.b.v. een Songe Dauber.


Voor de overige versiering heb ik het stuur afgedrukt met Sahara Sand inkt wat ik eerst een keer heb afgestempeld. Het touw met de knoop is afgedrukt met Soft Suede inkt en de tekst met Early Espresso inkt. Voor de versiering heb ik een Tip Top Taupe doily dubbel gevouwen zodat ook de kleur wit weer terug komt. En de waterdruppeltjes heb ik gemaakt door het beschermlaagje van White Perfect Accents af te halen en op te plakken met de Fine Tip Glue Pen.

Ik heb de maten van de kaart hier iets aangepast zodat alles paste:
Early Espresso basis: 11 x 21 cm (stuk van 22 x 21 doormidden)
Tip Top Taupe: 10,5 x 20,5 cm
Sahara Sand: 10 x 20 cm
Whisper White: 9,5 x 13,5 cm.

Dit was de kaart van vandaag. Als je vragen hebt wees vrij om dan contact op te nemen! Ik wens je een hele gezellige vrijdag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.


=======================================

 De gebruikte producten zijn gemakkelijk online te bestellen (afrekenen met Credit Card). Door op het gewenste product te klikken kom je automatisch in mijn webwinkel. Gebruik je de hostess code T6PUZHYJ om af te rekenen dan stuur ik je een kleinigheidje. Liever meedoen met een verzamelbestelling en besparen op verzendkosten? Kijk dan in de zijbalk voor besteldata en mijn emailadres om je bestelling te mailen zodat je kunt afrekenen met iDEAL! 3 opmerkingen:

Marlieke zei

Wauw! Wat een plaatje! Lijstje erom en ophangen!

ingrid zei

Jeetje wat een gave kaart is dit geworden.
Mijn complimenten .

Jacqueline DH zei

Wauw die is mooi!