Pages

woensdag 1 maart 2017

Stamping Techniques 101 Bloghop


Heej hallo! Leuk dat je mee hopt met de bloghop van Stamping Techniques 101! De bloghop staat deze maand in het teken van Washi Tape! Helemaal leuk!

Dit product is makkelijk in gebruik en ontzettend handig om diverse versieringen aan te brengen op je kaart. Voor deze gelegenheid heb ik een kaartje met bijpassende envelop gemaakt en een cadeau envelop. En alles in de kleurtjes van afgelopen dagen. Het tape komt uit het assortiment van Party Animal en Urban Underground. Ik wilde namelijk liever stippeltjes dan sterretjes.


Voor deze kaart heb ik de tape gebruikt voor de ballonnetjes. Hiervoor heb ik eerst tape op een stukje cardstock geplakt en daarna uitgeponst met de ballonnen pons. Daarna heb ik de tape met het stippeltjes motief om een stuk Whisper White cardstock gewikkeld.  De envelop heb ik versierd met de tape terwijl ik deze liet verspringen.


Het zakje heb ik eerst bestempeld en daarna versierd met washi tape. De label heb ik ook eerst bestempeld en daarna versierd met tape. Je ziet dat je met heel weinig spulletjes he toch een heel leuk effect kan verkrijgen. Kijk snel verder bij mijn collega Michelle Last die ook weer iets heel leuks heeft gemaakt door op de knop te drukken. En als je bij mijn andere collega's wilt kijken dan kun je direct op de links drukken onder de volgende knop!

Bedankt voor het langs hoppen en hopelijk zie ik je snel voor een volgend berichtje!


3 opmerkingen:

Sandi MacIver zei

ah, how adorable are those balloons, and the washi tape does a perfect job of decorating that adorable little bag

France Martin zei

OH love this bag I need to get mine out TFS

Judy zei

I love this bag....what a cute way to use the washi tape and then cut the die...awesome job