Pages

maandag 27 februari 2017

Stampin' Up! ~ Falling Flowers


Goedemorgen! Lekker weekend gehad? Heb je lekker geknutseld of heb je gewoon lekker een beetje gerommeld? Ik had een combinatie van beiden. Ik had zaterdag een gezellige party en gisteren lekker rustig aan gedaan. Klaar voor een nieuwe week! En deze week ga ik lekker aan de knutsel en hoop weer het een en ander te kunnen delen. Deze week werk ik met dezelfde kleurencombinatie, geïnspireerd door de Party Animal serie uit de voorjaar/zomer catalogus.

Deze suite bestaat uit vrolijke kleurtjes, misschien een beetje fel maar wel een hele leuke combinatie. Erg leuk voor kaarten in het thema feest maar ik ga eens kijken of er meer mogelijkheden zijn om deze materialen te combineren met andere thema's.


Voor deze kaart heb ik gewerkt met de set Falling Flowers. Ik heb onlangs al met deze set gewerkt in een andere kleurencombi. Dat kaartje vindt je <hier>.


Het mooie van de Stampin' Up! kleuren vind ik dat er altijd wel een zelfde tint bij past. Zo vind ik bijvoorbeeld dat Sahara Sand heel erg mooi combineert met Tip Top Taupe. Deze kleur heb ik dan ook gebruikt voor de basis van mijn kaart. Ik heb een grotere basis genomen van 10,5 x 17,5 cm. En de swirl heb ik hier op gestempeld met Sahara Sand. Dat geeft dan weer een heel subtiel effect.  Als ik hier een kleinere basis had genomen bijvoorbeeld dan zou de swirl niet zo mooi uitkomen. En het bloemen cluster is ook vrij groot. Omdat ik de grote bloem in zijn totaliteit wilde gebruiken had ik dus iets meer ruimte nodig. Soms is het handig om de maat van je basis aan te passen aan hetgeen je op de kaart wilt. In de materialenlijst onder dit bericht kun je zien wat ik allemaal heb gebruikt voor deze kaart.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje!

=======================================

 De gebruikte producten zijn gemakkelijk online te bestellen (afrekenen met Credit Card). Door op het gewenste product te klikken kom je automatisch in mijn webwinkel. Gebruik je de hostess code H2KQQTB4 om af te rekenen dan stuur ik je een kleinigheidje. Liever meedoen met een verzamelbestelling en besparen op verzendkosten? Kijk dan in de zijbalk voor besteldata en mijn emailadres om je bestelling te mailen zodat je kunt afrekenen met iDEAL! 

2 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

super kaarten heb je weer gemaakt

groetjes manon

Carmen zei

Dank je wel Manon! Leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten!