Pages

woensdag 28 december 2016

Spring/ Summer Catalog Countdown #8: Mix 'n Up! Kit

Voor deze kaart heb ik materialen gebruikt uit de Sending Love Suite op bladzijde 14 en 15 van de Voorjaar/Zomer catalogus. Alle materialen uit deze catalogus zijn vanaf 4 januari verkrijgbaar.

Goedenavond! Ik heb vandaag een productief dagje gehad! Ik ben namelijk druk aan het werk geweest met de materialen uit de Mix 'n Up! Kit voor het nieuwe kwartaal. En je begrijpt, hiervan laat ik slechts een sneep peekje zien...

De Mix 'n Up! Kit is een kwartaal kit. Het principe van deze kit is dat je projecten maakt met materialen die leuk vindt en die bij het thema passen. Inge en ik combineren verschillende materialen en merken met elkaar zodat je voorbeelden hebt om zo het meeste kunt halen uit je spulletjes. 
Het thema van kwartaal 1 is 'Vriendschap'. Bij dit thema kun je denken aan cadeautjes en cadeauverpakkingen maar ook kaartjes komen aan bod. Volgend kwartaal is er dus ook weer voor elk wat wils. 


Hoe werkt het?
Je koopt aan het begin van het kwartaal de kit en je ontvangt gedurende het kwartaal elke maand 5 voorbeelden met beschrijving. Dat zijn in totaal 15 projectjes/kaarten. Het pakket bevat genoeg materialen om deze projectjes te maken maar je kunt natuurlijk ook je eigen weg volgen.

Wat kun je verwachten?
Deze kit zal gevuld zijn met tal van de allernieuwste materialen uit de nieuwe Voorjaar/Zomer catalogus. In ieder geval genoeg materialen om leuke verpakkingen te maken, een selectie van twee lijnen DSP en embellishments en bijpassend cardstock.

De kosten van het pakket bedragen €29,95 inclusief verzendkosten en verse voorbeelden met beschrijvingen in de maanden januari, februari en maart. Interesse? Geef je dan op via: mixnupkit@gmail.com. Als je je voor 1 januari opgeeft dan valt de Mix 'n Up! Kit rond 15 januari op je deurmat. Daarna is de kit verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Doe je mee?

Hele gezellige avond! ik hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!
Geen opmerkingen: