Pages

zaterdag 8 oktober 2016

Mijn werk als demonstratrice #3: Ik vier mijn vierjarig jubileum!


Goedemorgen allemaal! Vandaag ben schrijf ik een berichtje ter ere van mijn Stampin' Up! verjaardag! Het is vandaag 4 jaar geleden dat ik me heb geregistreerd als demonstratrice. 

Ik weet nog goed hoe ik naar dit moment heb uitgekeken. En toen het eenmaal zo ver was zat ik bevend als een rietje de producten van mijn starterskit in te vullen. Maar na de bevestiging was ik helemaal gerustgesteld en ben ik vol goede moed begonnen. Ik had er zin in! Al was het alleen voor de waanzinnig mooie producten! In vier jaar tijd is er veel gebeurd. Ik heb een bescheiden team mogen opbouwen met de meest fantastische teamgenootjes die je je maar kunt voorstellen. Ik heb een groep met hele lieve klanten gevonden (of zij mij) waar ik heel erg blij mee ben. Er komen regelmatig bezoekers langs om mijn blogberichtjes te lezen of ik krijg een duimpje omhoog op Facebook of mijn YouTube kanaal. Ik krijg hartjes op Instagram of Twitter en ik krijg handgemaakte kaartjes. Dat zijn allemaal dingen waar ik zoooooo blij van wordt en in dat opzicht durf ik te zeggen dat mijn Stampin' Up! carrière mij zo onwijs veel goede dingen heeft gebracht!!! Een ieder die daar op de een of andere manier aan heeft bijgedragen wil ik dan ook via deze weg heel hartelijk bedanken!  BEDANKT LIEVE MENSEN!!! Bedankt voor alles wat jullie doen!

Het komende jaar ga ik weer hard mijn best doen. Mijn best om er te zijn voor mijn teamgenootjes, mijn best om de beste service te bieden die ik kan naar mijn klanten, mijn best om mijn mooiste creaties hier met jullie te delen en jullie regelmatig vertellen wat ik aan het doen ben #lovemyjob.

Maar ik ga ook durven dromen! Dromen over het uitbreiden van mijn team (kom jij in mijn team?), over grote teamdagen (logisch gevolg van uitbreiding), workshopdagen (te veel ideeën om in 1 jaar uit te werken maar goed...), evenementen (Amsterdam staat in ieder geval in April op zijn kop als Onstage Live daar gaat plaatsvinden), reizen (zou het lukken om de reis naar Alaska te verdienen?)... 

Deze hele maand vier ik mijn verjaardag! Ik zal verjaardagspost versturen via mijn nieuwsbrief (krijg je hem??? Vul je gegevens in in de zijbalk want je wilt het niet missen), ik zal hier een verjaardagsberichtje plaatsen maar ook op mijn andere social media kanalen. En wie weet ontvang je wel echte verjaardagspost! Ik hou het spannend!

Hele fijne dag! Ik hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje!

4 opmerkingen:

Caroline zei

Gefeliciteerd Carmen, ik weet nog goed toen ik in stapte hoe ik mij voelde. En dromen ... dat doen wij allemaal hoor, ook ik, dus blijf maar lekker dromen, ik doe het ook en ik hoop ook dat er nog vele dromen zullen uitkomen.
Nog vele creatieve jaren.
Lieve groetjes uit Terneuzen
Caroline

Elizabeth zei

Gefeliciteerd!! Wat gaat de tijd toch snel.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben zo blij met Stampin' Up! Want door SU kreeg ik leuke collega's en maakte ik een lieve vriendin voor het leven! Bedankt Carmen, op nog vele jaren samen!

Zw@@n zei

Gefeliciteerd, Carmen. Nog vele jaren als SU demonstratrice. Het zijn prachtige producten en ik geniet altijd erg van je kaarten. Liefs, Wilma