Pages

vrijdag 11 maart 2016

Vintage Vrijdag #47: Stampin' Up! ~ An Open Heart


Goedemorgen allemaal! Hoewel dit vandaag een haast klus is om mijn post op tijd te plaatsen heb ik wel met heel veel zorg deze kaart gemaakt voor mijn lieve vriendin.

De set An Open Heart heeft voor de gelegenheid precies de goede tekst want soms gebeuren er dingen die je gewoon niet kunt bevatten. Daar zijn dan ook geen woorden voor!


Voor de kaart heb ik de uiteraard mijn favoriete kleurencombinatie gebruikt hoewel ik dit keer voor de basis heb gewerkt met Very Vanilla. De takjes zij gestempeld met Soft Suede en de randen gesponsd met Crumb Cake inkt. Voor de extra aanzet langs de randen heb ik een Sponge Dauber gebruikt met Soft Suede Inkt. De bloemetjes komen uit mijn vintage voorraad en blijven super mooi. De binnenkant heb ik ook weer versierd. Ik kies meestal op een donkere basis een lichte binnenkant zodat ik met balpen nog iets in de kaart kan schrijven.

Ik wens je een fijn weekend en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.
1 opmerking:

Evy G zei

Ik maak zelf bijna nooit vintagekaarten. Ik ben eerder een felele kleuren-type. Maardeze kaart vind ik wel supermooi! Ik vergis me wel vaak met deze stempelset, denk altijd dat het Choose Happiness is ;-)