Pages

vrijdag 31 oktober 2014

VintageVrijdag #14

Happy Vintage Vrijdag! het einde van de week is in zicht en ik heb weer een kaartje gemaakt. Ik had de set Kinda Eclectic nog op mijn bureau liggen dus heb ik eigenlijk dezelfde basis gebruikt voor deze kaart als vorige week. Vorige week heb ik je ook uitgenodigd om een reactie achter te laten om deze set Kinda Eclectic te winnen en wat waren er leuke reacties! Ik lees ze graag hoor!
Ik heb mijn trucje met de hoge hoed weer gedaan en op het papiertje wat ik uit de hoed haalde stond de naam van...

CORA BOOT
(Cora mail je adres gegevens even naar caringforstamps@gmail.com dan stuur ik de set naar je toe!)

Deze week heb ik naast mijn oh zo geliefde bruintinten ook de kleur Pool Party gebruikt. Deze kleur combineert mooi met Soft Suede. De Dictionary achtergrond heb ik afgedrukt op Naturals White Cardstock in Sahara Sand. De zon is afgedrukt met Crumb Cake en de dotjes in Soft Suede. 
Voor de versiering heb ik deze keer eens gebruik gemaakt van breed Burlap lint. Dit lint heeft een grove structuur en is op vele manieren toe te passen op je kaart. Ik heb de rand verwijderd waardoor je franjes krijgt en daarna heb ik het lint gehalveerd. Het kant heb ik daar op bevestigd met behulp van onze nietmachine. Ik ben heel erg enthousiast over dit apparaatje want je bent door het design ervan niet beperkt tot het nieten aan de randen.
Een beetje 'dash' heb ik toegevoegd door gebruik te maken van pareltjes en gouden sequins.


Alle materialen die ik voor mijn kaartje heb gebruikt kun je zien in de tabel onder dit bericht. Ik wens jullie een hele fijne dag en hoop jullie weer te zien op de volgende Vintage Vrijdag!
Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Gefeliciteerd Cora! En mooie kasrt deze weer!

Nog bedankt voor afgelopen woensdag, was erg leuk!

Groetjes
Jacqueline

Elizabeth zei

Het is weer een schitterende kaart geworden!!

S. zei

Ik bennooit zo van de vintage kaarten maar de jouwe vind ik altyd erg mooi. Ook deze dus weer! Prachtig