Pages

donderdag 9 oktober 2014

Feest!

Gisterenmorgen werd ik verrast met gelukswensen van mijn downline. De reden? Het was 2 jaar geleden dat ik mij geregistreerd heb al onafhankelijk Stampin' Up! Demonstratrice. Het was de dag dat Stampin' Up! startte in Nederland.


Twee jaar alweer! Reden voor een feestje! Vieren jullie met mij mee?
Op woensdag 29 oktober van 19.30 tot 22.00 uur vier ik mijn Stampin' Up! verjaardag in stijl in Delft! We maken 3 kaartjes maar wat het wordt hou ik nog even voor mijzelf. Een ding is zeker, er zullen genoeg cupcakes zijn om de avond mee te starten.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden maar vooraf reserveren is wel noodzakelijk want er is een maximum aan personen wat kan deelnemen.

Schrijf je gezellig in via <deze> link! Je bent van harte welkom!

Ben jij na twee jaar ook helemaal verknocht geraakt aan de mooie spulletjes van Stampin' Up!? Misschien is het nu de tijd om demonstratrice te worden!


Bij registratie t/m 24 oktober krijg je vanaf 1 november, 6 maanden lang 1 pak papier naar keuze! Een mooie actie want je krijgt niet alleen €46 euro korting bij het samenstellen van je Starters Kit (Je betaald €129 maar zoekt voor €175 spulletjes uit), je spaart ook nog eens €79,50 uit!
Als geen ander weet ik hoe fijn het is om voor een langere periode een pak papier uit te mogen kiezen. Toen ik 2 jaar geleden startte heb ik geprofiteerd van deze zelfde actie. En weet je wat zo leuk is? Als je bij mij inschrijft dan mag ik ook 6 maanden lang een pak papier uitzoeken! Hoe gaaf is dat!

Ik vertel je graag meer! Bel me voor een afspraak op 0655757851.


2 opmerkingen:

S. zei

heee wat goed zeg. Gefeliciteerd!!!

gerardenhennie zei

Wat leuk ben er erg blij mee