Pages

vrijdag 24 oktober 2014

Vintage Vrijdag

Wat een vies weer is het toch vandaag! Het is zo donker in huis dat het me moeite heeft gekost om mijn kaart te fotograferen. Nou ben bijna bijgekomen van mijn trip naar Brussel. Ik ben foto's aan het sorteren en ben bezig met het verslag. Één van de zaken die ik tegen kwam was deze stempelset: Kinda Eclectic. We hebben er prachtige voorbeelden mee gezien en zelf mee kunnen knutselen. Wat een gave set is dit! Hij past precies bij mijn vrijdag activiteiten! Want de voorbeelden waren in kleur maar ik zag mogelijkheden voor een kaart met bruintinten.
 Hierbij mijn kaartje voor de Vintage Vrijdag:


Voor deze kaart heb ik een combinatie van Early Espresso, Soft Suède, Crumb Cake en Naturals White cardstock gebruikt. De achtergrondstempel Dictionary past goed bij het geheel. Alle gebruikte stempels zijn komen uit de set Kinda Eclectic. Het cluster heb ik afgemaakt met een enkel stukje Linnen Thread en ik heb wat sequins toegevoegd om het kaartje wat 'dash' te geven. Alle producten staan in onderstaand galerijtje. 

Ik wil jullie, mijn trouwe Vintage Vrijdag bezoekers, graag laten meedelen in mijn Good Convention Vibe! Laat een berichtje achter en wie weet ben jij volgende week de winnares van deze super mooie stempelset Kinda Eclectic!.

Tot de volgende Vintage Vrijdag!


Built for Free Using: My Stampin Blog

16 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Ik vind het weer een beauty, deze kaart. En wat een gave set weer!

Groetjes
Jacqueline

Elizabeth zei

Ziet er weer schitterend uit!! Erg mooi met die stralen op de achtergrond.

Unknown zei

erg mooi car je bent het niet verleerd prachtige creatie zeg en inderdaad wat een vies weer vandaag bah en straks nog donkerder met die wintertijd
groetjes cora

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Hele mooie kaart Carmen! Mooi gedaan met deze set!
Groetjes, Yvonne

Sylvia zei

Och Carmen, je gaat ontzettend hard lachen. Ben al best een tijd zoet om via de telefoon te reageren. Nou ja dat lukt kort gezegd gewoon niet... lol... Dus maar eventjes lappie aangezet om je kaart eens goed te bekijken en de tekst goed te lezen. Wahahah.
Ik lees dat je het heerlijk naar je zinnetje hebt gehad in Brussel :). En zo te zien heel veel creativiteit weer hebt op gedaan! Wat een geweldige mooie kaart zeg, prachtige bruine tinten. Super zeg. Wat je allemaal wel niet met die set kunt doen he. Echt ongelofelijk. Geniet nog lekker na van Brussel :) en mag de creativiteit blijven Bruisen ;) whaha.

Knuff
Syl

Anne-Marie zei

Prachtige kaart!!

thea k zei

Hij is prachtig carmen en ik waag graag een kansje om deze mooie set te winnen

Browntigger zei

Was nog aan het twijfelen over deze set, maar nee...dit is hem echt!!

Ellen zei

Haha, ik deel graag mee in jouw Good Convention Vibe! De set ziet er erg gaaf uit en past perfect bij jouw vintage vrijdag.
Fijn weekend, Ellen

Unknown zei

wow, prachtig kaartje en wat een prachtige stempelset. Maak me gek..........

Unknown zei

wow, prachtig kaartje en wat een prachtige stempelset. Maak me gek..........

S. zei

Wat een mooie kaart weer! Ik ben zo benieuwd naar je verhalen over Brussel!!

Maartje zei

Wat heb je een mooie vintage kaart weten te maken met deze set! Tot nu toe heb ik m alleen nog maar in kleur gezien. Deze kleurcombinatie blijft goed! Fijn weekend!

Nisha zei

Hoi Carmen, ik had al gereageerd via de mail, kon via mijn tablet niet reageren. Een super mooie kaart en wat een leuke set. Daar wil ik wel in meedoen met zo'n leuke prijs.
Fijne zondag, het weer ziet er nu gelukkig wat beter uit. Groetjes, Nisha

diana zei

Jee, wat een mooie kaart. Ik wou dat ik ze ook zo mooi kon maken.
Groetjes Diana.

Diana. zei

Hallo,
Ik heb pas het bloggen ontdekt. Daarom lukt alles nog niet echt goed. Ik weet niet hoeveel berichtjes ik inmiddels geplaatste heb. Sorry
Maar ik wil wel even zeggen dat ik je kaart heel mooi vind. Ik ben dol op vintage:-)

Groetjes Diana