Pages

maandag 19 mei 2014

Kaarten opvoorraad

Soms heb je van die perioden dat je de ene kaart na de andere nodig hebt. En guess what? Ik kan nooit de perfecte kaart vinden. Te groot, te klein, te saai of te kleurrijk. Maar na de inloop van afgelopen woensdag heb ik toch echt een combo gevonden waar ik wel 10 kaarten van achter elkaar kan maken. En ik ben aardig op weg!  Het begon met de kaart die ik maakte met de 3 dames die aanwezig waren. Die heb ik al verzonden maar ik heb daarop een andere variant gemaakt. 
Mijn favo stempelset Everything Eleanor in combinatie Basic Black, Smokey Slate, Blushing Bride en Whisper White. Super!

Omdat ik kaartjes nodig had voor een aantal teamgenootjes heb ik en stapeltje gemaakt in deze kleurcombi waarbij ik de basis heb afgewisseld met Basic Gray en Basic Black.  

Voor deze serie heb ik gebruik gemaakt van de Dictionary achtergrond in combinatie met de set Lovely Romance. Die tekst vind ik zo geweldig! Hij is perfect om iemand te feliciteren met heb bereiken van een bepaalde mijlpaal maar is ook geschikt voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt. Soms is het gewoon fijn om te kunnen lezen hoe bijzonder je bent voor een ander. 

Alle kaartjes zitten inmiddels met een kleinigheidje in een envelop en zullen snel bij mijn teammaatjes op de deurmat vallen. 

Tot stempels!


4 opmerkingen:

Theresia zei

Ik vind ze allebei erg mooi. Mooie kleurtjes heb je gebruikt.
Groetjes, Trees

Alina zei

prachtig, Car!!!!!

Ilona zei

Schitterende zoals altijd weer Carmen.

thea k zei

Oooooo toppie weer. En laat ik die stempels nu hebben.