Pages

zaterdag 17 mei 2014

Grand Vacation 2014 (lange post!)

Op 3 mei was het eindelijk zover! Ik had er ruim een jaar naar uitgekeken, de Stampin’ Up! bijeenkomst op de Allure of the Seas. Hier zouden immers demonstratrices uit hel de wereld die zich hiervoor hadden gekwalificeerd samen komen om elkaar te ontmoeten. Ik vertrok samen met 4 andere Nederlandse demonstratrices richting Fort Lauderdale om de volgende dag op de boot te stappen richting Haiti, Jamaica en Cozumell (Mexico). Want naast bijeenkomsten was er ook vrije tijd en ontspanning.
Allure of the Seas aangemeerd in Haiti.
De eerste ontmoeting met collega’s, directie en staff was overweldigend. We hadden een informele bijeenkomst en daarna een waanzinnig mooie watershow. Het was een show met schoonspringen in combinatie met trampoline springen, zeer spectaculair. Voor de show werd een groepsfoto gemaakt in het water theater. Heel knap dat het de fotograaf is gelukt om ruim 800 mensen op de foto te krijgen!

De groep demonstratrices met hun gasten, SU directie en medewerkers bestond uit ruim 800 personen. 

De volgende dag na het ontbijt de eerste officiële bijeenkomst. We werden voorgesteld aan bestuursleden, werden er presentaties gegeven en natuurlijk werd er een Prize Patrol gehouden waarbij je nieuwe spulletjes kon winnen. Een hele goede presentatie over Project Life, ons nieuwe scrapsysteem i.s.m. Becky Higgins, werd gegeven door Pam Morgan, met wie ik ’s avonds samen met Yvonne was uitgenodigd om te dineren. Naast directielid is zij ook demonstratrice en dat maakt dat zij heel goed weet wat er leeft. Het diner was bijzonder en lekker en de sfeer heel ontspannen. Het is echt een te gek mens! 
Het gehele tafel gezelschap.
Er was een speciale ruimte ingericht, de Hospitality Desk. Hier kon je naar toe als je vragen had of om collega’s te spreken maar je kon er ook elke dag een spelletje doen. Door ringen te gooien op melkflessen kon je leuke spulletjes winnen. Dit varieerde van een rolletje lint tot een stansen set. Ik heb aardig wat prijsjes in de wacht gesleept want hoe vaker je oefent, des te handiger je wordt. Hierbij zaten ook spulletjes uit de nieuwe catalogus. Smullen! In de HD lag ook een nieuwe catalogus (en heel veel chocolaatjes) die we alvast mochten inkijken. De nieuwe catalogus verschijnt voor klanten hier in Europa begin juni.
In het echt veel mooier.

Allemaal leuke spulletjes.
Daarnaast hebben we elke avond op onze kussen een cadeautje gehad, de zogenaamde Pilow Gift. Deze extra attentie was elke avond weer een feest! Het varieerde van strandlakens tot een exclusieve tas. Kortom we zijn ook nog eens erg verwend met spulletjes!

Stampin’ Up! heeft ook aandacht voor vele goede doelen. Een daarvan is bijvoorbeeld het Ronald Mac Donald Huis. Misschien is het je nooit opgevallen maar wij hebben 1 set in de catalogus speciaal ontworpen om extra geld voor dit doel in te zamelen. Bij aankoop van de set 'Tag It' gaat €2,25 van de winkelwaarde naar Ronald Mac Donald Nederland. Tijdens de reis was er een sponsorloop georganiseerd voor een goed doel op Haiti, Mission of Hope. Het doel was om minimaal €18000 bij elkaar te lopen voor 3 huizen. Dit hebben we ruimschoots gehaald. Daarnaast zijn er nog ruim 3 pallets met goederen afgeleverd bij de organisatie die vooraf waren ingezameld onder medewerkers en demonstratrices van Stampin’ Up! en hun familie en kennissen.

Door het t-shirt kon iedereen zien dat wij iets bijzonders aan het doen waren.

De foto's van mijn ontmoetingen en excursies zullen in de komende tijd voorbij komen in scrap projecten. Dan vertel ik ook meer over de eilanden die we hebben aangedaan. Ik kan nog uren en uren vertellen over deze bijzondere ervaring maar het is tijd om met deze ervaringen weer de draad van het gewone bestaan op te pakken. Ik ben uitgerust, gemotiveerd en geïnspireerd om met een frisse kijk verder te gaan met het Stampin’ Up! avontuur. Ik voel mij bevoorrecht deze reis te hebben mogen beleven en dit heeft onuitwisbare, positieve herinneringen achter gelaten. Wat een zegen! 
SU-per bedankt Stampin’ Up!

7 opmerkingen:

Elizabeth zei

Zo, dat zal gaaf geweest zijn deze reis. Aan de foto's te zien heb je erg genoten.

Inge Groot zei

Goed om te lezen dat je het zo ontzettend naar je zin hebt gehad Car! Ongelofelijk wat een schip...wauw:D Zal wel weer wennen zijn om over te gaan naar de orde van de dag;)

Fijn en zonnig weekend gewenst!
Xx

S. zei

Wooooowww wat klinkt dat ontzettend gaaf zeg. Ik had je al gemist ( lange tyd geen blogberichtjes voorbij zien komen). Ik ben echt heel nieuwsgierig naar de rest van je verhalen en foto's!!

Ingen zei

Erg leuk om te lezen wat je beleeft hebt :-)

Ilona zei

Heel leuk om te lezen wat je beleefd hebt. Een hele mooie herinnering waar jij heel hard voor gewerkt hebt ;) Ben heel benieuwd naar de rest van je verhalen.

thea k zei

Ooo meis wat fantastisch.
Wat heerlijk voor je.
Je schrijft dat de nieuwe catalogisch begin juni in nederland is? Maar ik lees overal 2 juli ? Slik scheelt een hele maand

Carmen zei

Ooh Tea, je hebt gelijk! De nieuwe catalogus gaat 1 jullie live maar je kunt jouw exemplaar vanaf 1 juni reserveren.