Pages

dinsdag 18 maart 2014

Stampin' Up! ~ Happy Watercolor

Deze keer heb ik besloten aan het werk te gaan met de set Happy Watercolor. Deze set komt uit de seizoenscatalogus voorjaar/zomer. Ik ben gek op bloemenstempels! Maar ik ben ook gek op kleuren. En met de inkten van Stampin' Up! is dit allemaal nodig. Het enige wat je nodig hebt is een afdruk met watervaste inkt en een inktpad.
Maar deze set heeft meer! Kijk je mee?


De waterdruppeltjes uit deze set zijn super geschikt voor het maken van een achtergrond. Het is niet goed te zien op de foto maar ik heb de druppeltjes afgedrukt met goud en daarna heb ik het embost met clear embosspoeder. Zou je alleen een afdruk maken met Versamark en dan embossen met clear dan zie je echte waterdruppels. Ook erg leuk op een gekleurde achtergrond.
De 'veeg' is ook een stempel. Ook bijzonder geschikt voor het maken van een achtergrond. Hier heb ik deze stempel gekozen als achtergrond voor de tekst. Deze heb ik afgedrukt met Versamark en ge-embost met goud embossingpoeder. Het goud past super bij Baked Brown Sugar en Coastal Cabana. Dit is wel een van mijn favoriete kleurencombo's van het moment.

Ook bij dit kaartje heb ik gekozen voor de druppels als achtergrond maar dit keer afgedrukt met Baked Brown Sugar. De bloem is afgedrukt met Stazon en ingekleurd met behulp van een waterbrush en een Coastal Cabana inktpad. De tekst het ik gemaakt met een kleine veeg stempel en de test is weer ge-embost met goud.


Bij dit kaartje heb ik de druppels alleen afgedrukt met Versamark nadat ik de bloem 2 keer heb afgedrukt met Stazon. Daarna weer gekleurd volgens bovenstaande methode. De tekst Is wederom ge-embost met goud. De fishtale is geponst uit goud folie en ter decoratie heb ik er een Vintage Faceted Button met Linen Thread er opgelijmd. Wist je dat de Tombow Multiglue transparant opdroogd? Ideaal voor deze knoopjes!


Binnenkort geef ik de workshop Flower Power! Lijkt het je leuk om op een avond aan de gang te gaan met diverse bloemensets en hierbij diverse technieken te leren? Hou dan mijn blog in de gaten. Als je deze workshop bij jou thuis wilt organiseren dan kun je contact met me opnemen! Ik vertel je graag meer over de kosten en hostess credits die je kunt verdienen als je een als gastvrouw een workshop met mij organiseert.

Je kunt nog tot het einde van de maand genieten van Sale-a-Bration! Bij elke €60 die je besteed kun je een exclusief artikel uitkiezen.
Ook gecharmeerd van de Happy Watercolor? 
Bestel dan het Happy Water pakket bestaande uit:
- Happy Watercolor Clear (133191, €28,95)
- Stazon refill (102566, €5,95)
- Versamark refill (102193, €4,50)
- Goud Embossingpoeder (109129, €5,50)
- Linen Thread (104199, €5,50)
- Goud Foil Sheet (132622, €4,95)
- Watercolor Wonder Washi Tape (133000, €5,95)
Met een totaal van €61,30 kun je ook nog de Decorative Dots Embossingfolder uit de SAB catalogus uitkiezen. Het is wel eens goed om je bestaande inktpads na te vullen. Je zal zien dat je afdrukken weer scherper worden en je kan er weer een hele tijd tegenaan.
Liever een andere combi? Dat is prima! Stuur een mail met de door jou gewenste artikelen.

Mail je bestelling door op het Sale-a-Bration logo te klicken! Vermeld tevens welk SAB item je wilt hebben. De verzendkosten voor deze bestelling bedragen €3,64, je bestelling wordt keurig in een brievenbusdoosje bezorgt.

Op 23 maart plaats ik een verzamelbestelling!


2 opmerkingen:

Elizabeth zei

Schitterende kaarten!! Prachtige kleuren.

S. zei

ooo die set staat op mn verlanglijstje (sterker nog hij ligt op me te wachten in mn winkelwagentje ;-))
Mooie kaartjes heb je weer gemaakt zeg!