Pages

zaterdag 15 maart 2014

Stampin' Up ~ Geometrical

Er komen flink wat verjaardage aan van klasgenootjes van mijn zoontje. Ik kwam op het idee om de set Geometrical hiervoor te gebruiken. Ik heb lekkere felle kleurtjes gebruikt en diverse andere spulletjes die geometrische vormen hebben. 

Voor deze kaart heb ik de Hexagon Hive Thinlit Die gebruikt. Hiervan heb ik alleen een gedeelte gebruikt door de rest af te knippen. Dit heb ik verhoogd aangebracht met Dimensionals. Daarna heb ik DSP uitgestanst en er op plakt en heb op een aantal plekken gestempeld. Zoals je ziet past alles in en bij elkaar!

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de mozaïek techniek. Ik heb eerst de driehoekjes afgedrukt en daarna uitgeponst met bijpassende pons. Vervolgens heb ik hier een patroontje van gemaakt. Het grappige is dat je met de driehoekjes ook weer andere geometrische vormen kunt maken. 

En deze is voor een kleine dame. Hier heb ik eerst de achtergrond geembost met de bijpassende achtergrond. Als tekst heb ik een andere set, Says it All, gekozen vanwege de leuke maat van de teksten. Het lettertype past super bij de geometrische vormen.

Je kunt nog tot het einde van de maand genieten van Sale-a-Bration! Bij elke €60 die je besteed kun je een exclusief artikel uitkiezen.
Ook gecharmeerd van de Geometrische vormen? 
Bestel dan het Geometrical pakket bestaande uit:
- Geometrical stempels hout (133158, €35,95)
- Arrows Embossing Folder (132187, €9,50)
- Triangle Punch (133375, €19,95)
- SAB ITEM
- Extra: card kit voor deze 3 kaartjes.
Liever een andere combi? Dat is prima! Stuur een mail met de door jou gewenste artikelen.

Mail je bestelling door op het Sale-a-Bration logo te klicken! Vermeld tevens welk SAB item je wilt hebben. De verzendkosten voor deze bestelling bedragen €3,64, je bestelling wordt keurig in een brievenbusdoosje bezorgt.

Op 16 maart plaats ik een verzamelbestelling!
2 opmerkingen:

Alina zei

leuke kaarten, Carmen, mooie kleuren! en wat een leuke kaartenhouder!!!

Janneke zei

Super leuk!