Pages

zaterdag 20 juli 2013

Naturals en Best of Butterflies

Hoewel ik eigenlijk alle Stampin' Up! Kleuren mooi vind merk ik dat ik best vaak voor de Naturals kies. Deze keer heb ik gekozen om een aantal kaartjes te maken met de set Best of Butterflies. Deze set is uitgebracht in het kader van het 25-jarig bestaan van Stampin' Up! Deze exclusieve set is verkrijgbaar tot maart 2014 en bevat de aller beste vlinder afbeeldingen van de afgelopen 25 jaar.


Voor mijn kaartjes heb ik als basis de Postcard stempel gebruikt, dat is de achterkant van de kaart. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van diverse achtergrond stempel, een Stampin' Wheel en de Gorgeous Grunge set.


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de Dictionary achtergrond stempel. De vlinder is afgedrukt op watercolour paper. Met een waterbrush heb ik de kleuren wat uitgeveegd en vervolgens heb ik extra kleur aangebracht met behulp van de waterkwast en inkt van mijn inktpad. De inkt van Stampin' Up! is op waterbasis en daarom heel geschikt om de aquarel techniek mee toe te passen. Daarna heb ik de vlinder uitgeknipt en opgeplakt. 


Voor de achtergrond van deze kaart heb ik gebruikgemaakt van de Butterfly Collection Stampin' Wheel. De wheels zijn super handig om achtergronden mee te maken. Deze vlinderachtergrond is te combineren met de meeste vlinders uit de jaarlijkse catalogus.


De chevron vorm is op dit moment helemaal hip. Deze komt terug in diverse materialen zoals embossing folder en in Designer Series Paper (DSP). Nieuw is de achtergrond stempel. Deze vormen zijn toepasbaar bij verschillende stijlen.


En als laatste heb ik een vlinder gebruikt die ik vervolgens heb gecombineerd met een grunge achtergrond. 

De vlinders zijn heel veelzijdig te gebruiken. Een andere kleurencombi geeft vast weer een heel ander effect. 

De gebruikte teksten komen allemaal uit een hostess set. Deze set koop je tegen gereduceerd tarief als je een party organiseert met een totale bestelling vanaf €200. Lijkt het je leuk om een oarty te organiseren? Bel of mail me voor de mogelijkheden!
  

9 opmerkingen:

Lia zei

Super kaartjes zijn het geworden en wat een hoop mogelijkheden met een set top hoor.
Lieve groetjes LIa

Erna Logtenberg zei

wat een supermooie kaartjes heb je gemaakt Carmen!! Ik zit nog steeds te twijfelen over deze set maar nu..... :-))
Lieve groetjes, Erna

Marion zei

Ohhh... wat een geweldig gave kaartjes !!!
Groetjes Marion

Janneke zei

Wat een prachtige kaartjes Carmen ;o)

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Mooie kaartjes Carmen. Een beetje de stijl van Janneke :-)

Alina zei

prachtig setje, Car!!!!!

gerardenhennie zei

wat fijntjes Carmen heel mooi

thea k zei

Oooo geweldig. Wat een pracht set
En wat een mooie kaartjes
Pfffffff

Anne-Marie zei

Geweldig!!!