Pages

vrijdag 12 juli 2013

Kerst Duo ~ Ornament Keepsakes

Vandaag kan ik weer twee kerstkaarten plaatsen. Ik ben weer fijn aan de gang gegaan met de kerststempels uit eerdere catalogi maar die nog verkrijgbaar zijn tot januari 2014. Wil je ook op tijd beginnen?
Je vindt de verschillende sets <hier>.
 
Ik heb gekozen voor de set Ornament Keepsakes. Dit is een kerstballenset die gecombineerd kan worden met bijpassende stansen. Dit is een set uit de winter/kerst seizoencatalogus.
Ik moet eerlijk zeggen dat deze set niet echt snel gaat vervelen. Een van de voorwaarden voor mij om een set aan te schaffen is of ik hem op meerdere manieren kan gebruiken en dat ik nieuwe creaties kan maken  door de set te combineren met een andere stempel(set). 
 
Deze keer heb ik hem gecombineerd met de Ornament Keepsakes gecombineerd met de waanzinnige 'More Merry Messages' die ik laatst ook al gebruikte en een nieuwe set Border Builders. De kleuren die ik heb gebruikt zijn: Cherry Cobbler, Chocolat Chip, Baked Sugar, Crumb Cake en Old Olive.

 
Border Builders is een set met 3 verschillende rand stempels. De randstempels zijn te combineren met verschillend gelijke motieven. Ik heb deze franse rand gekozen omdat deze terugkomt in de kerstbal. Deze rand heb ik 2 keer afgedrukt met behulp van de Stamp-a-Majic. 

 
Met dezelfde sets maar nu een andere combinatie stempels met gelijkende motieven. En zo heb je nu een kaartje gemaakt in een andere stijl. Waar de eerste meer vintage is, is deze meer cute vanwege de vormen in het motief.

 
Heerlijk dat zoeken naar combi's. Ik ben benieuwd hoe deze combinaties uitkomen in een andere kleurencombi.


5 opmerkingen:

Caro's Kaartjes zei

Erg mooie kaartjes collega! Prachtige kleuren combi's. Ik hou ervan.

Ankie vd Polder zei

Heel erg mooi! Groetjes, Ankie

Ellen zei

Mooie, stijlvolle kerstkaarten. De onderste heeft mijn voorkeur.
Fijne dag, Ellen

Amanda zei

Wauw mooi......

xx Amanda

Lia zei

Prachtig zo rustig maar heel stijlvol.
Groetjes Lia