Pages

maandag 10 juni 2013

Stampin' Up ~ Tea for Two

Deze maand is het DSP (Designes Series Paper) wat gebruikt is voor de Workshopclub Tea for Two. Deze serie staat in de seizoencatalogus voorjaar/zomer. De kleurencombinatie is echt super en de dessins hip en vernieuwend. Ik heb gewerkt met het papier in conbinatie met de set Feel Goods. Voor elke situatie een gave tekst!Bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een aantal dessins. Het hoekje komt ook uit een vel DSP. De vlindertjes zijn gestempeld met de Two Step techniek. 

Vervolgens heb ik tussendoor ook nog een geboortekaartje gemaakt voor ons nichtje die is bevallen van een prachtige dochter. 


Meer informatie over de Workshopclub kun je vinden in de categorie 'Join@Club'. Per 1 juli start ik weer met een nieuwe groep. 

7 opmerkingen:

Erna Logtenberg zei

mooie kaartjes Carmen!

De Creakeet van Peet zei

Prachtige kaartjes meid

Caro's Kaartjes zei

Gave kaartjes Car! Vooral die met die vlinders, maar ja...vlinders he?! :)

sandra_w zei

Twee prachtige kaartjes Car!!

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Leuke kaartjes Carmen! Ik moet ook nog een aantal geboorte kaartjes maken en die stempel is eigenlijk ook wel leuk? Grinnik!! Wie weet?
Groetjes Lida

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Oh....die mocht ik nog van je lenen. Als ik het niet opschrijf dan vergeet ik het. Was al blij met je hulp en Caroline ook. Matty gaat extra bestellen.

thea k zei

Super leuke kaartjes
Weer carmen.