Pages

zondag 30 juni 2013

Stampin' Up ~ Kerstkaarten

Met kerstkaarten kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen. Althans, ik dan want ik merk dat ik in december nooit (genoeg) kaarten heb waarna ik als een speer een aantal kaarten moet maken. Dit jaar ga ik het echt anders doen. Ik ben begonnen met een serie kaartjes met artikelen die nog steeds verkrijgbaar zijn omdat de kerst/winter seizoencatalogus nog even op zich laat wachten.


Voor deze set heb ik 'More Merry Messages' gebruikt. Dit is echt een geweldige set met kerstteksten.   De diversiteit van de verschillende teksten maakt deze set echt onmisbaar in je collectie.

Als tweede heb ik de Mosaic Madness gebruikt die vanaf volgende week dinsdag te bestellen is. Deze set is op verschillende manieren te gebruiken in combinatie met verschillende accessoires. Als kerstkaart misstaan de diverse dessins van de afdrukken niet. Een super set als je meer uit je stempels wilt halen.


Het tekstje komt uit de set Petit Pairs. Dit is een set met teksten van een kleiner formaat. Van elk thema bevinden er zich twee stempels in de set zodat je deze op verschillende manieren kun gebruiken. Hier heb ik deze combinatie samen gebruikt op de voorkant van de kaart maar je kunt de andere helft ook aan de binnenkant gebruiken.

Vragen m.b.t. de gebruikte materialen kun je krijgen door een mail te sturen naar: caringforstamps@gmail.com

Heb je je al opgegeven voor mijn digitale Nieuwsblad en mailings? Abonneer je door aan de zijkant op de link te klikken. Volgende week weer een nieuwe editie!

5 opmerkingen:

Ellen zei

Knap hoor, eind juni al bezig zijn met kerstkaarten maken! De onderste is mijn favoriet.
Fijne zondag, Ellen

Agnes zei

Heel herkenbaar....heb ook altijd te weinig kerstkaarten. Maar ik kan me er ook nog niet toe zetten om kerstkaarten te maken.....maar nu ik je kaart zie met de mosaic madness set ......daar kan ik ook mee aan de slag..dus wie weet.

sandra_w zei

Mooie kerstkaarten Car!

Alina zei

ik vind ze heel erg mooi, Car!

Amanda zei

wauw mooi zeg deze set en gave kaartjes.

liefs Amanda