Pages

dinsdag 29 januari 2013

Nieuwe seizoenscatalogus

Naast de dikke, jaarlijkse Stampin' Up! catalogus komt er 2 keer per jaar een seizoenscatalogus uit met Stampin' Up! producten. De winter/kerst catalogus (zie sidebar) is geldig t/m 31 januari, aanstaande donderdag.  In deze catalogus werden er ook bundels, zoals de prachtige kerstballen, geintroduceerd met aantrekkelijke kortingen. Mochten er artikelen toch beschikbaar zijn in de nieuwe seizoenscatalogus dan gelden in ieder geval de bundel prijzen met een korting van 15% niet meer op deze artikelen. Je hebt dus nog maar een paar dagen deze bundels te bestellen!

Vanaf aanstaande vrijdag is de voorjaar/zomer catalogus voor u beschikbaar. En ter introductie van de nieuwe catalogus organiseer ik zondag 3 februari een workshopdag waarbij u kennis kunt maken met diverse nieuwe materialen die in de catalogus worden aangeboden.

Kom gezellig in hartje Den Haag kijken en voelen aan de nieuwe materialen en ervaren hoe je deze kunt gebruiken voor het maken van kaarten en 3D projecten. Tijdens de workshopdag maken we 10 kaarten met diverse stempelsets en papierlijnen. De kosten zij €29,95 per persoon inclusief lunch en versnaperingen.  En uiteraard is er een exemplaar van de gloednieuwe catalogus voor jou beschikbaar! Er zijn nog enkele plekjes vrij!

Wil je je opgeven dat kan! Mail dan naar caringforstamps@gmail.com of bel naar 0655757851 om een plekje te reserveren.

Ik organiseer meerdere workshopdagen. <Hier> vindt je het complete workshop-overzicht. Ben je niet in de gelegenheid om op korte termijn een workshop bij te wonen of een party te hosten? Je kunt de nieuwe catalogus natuurlijk gewoon aanvragen door een mail te sturen naar bovenstaand emailadres. Let op: om een gratis exemplaar te ontvangen moet je wel volger zijn of worden van mijn blog!


Geen opmerkingen: