Pages

maandag 19 februari 2018

Mix 'n Up! Maandag #4: Stampin' Up! ~ Bubble & Fizz DSP


Goede maandag! Na een relatief rustig weekendje heb ik weer even kunnen spelen met de Mix 'n Up! Kit van dit kwartaal.  Voor dit kaartje heb ik wat restjes DSP gebruikt in combinatie met de Celebrate You Thinlits, beide uit de Sale-a-Bration folder. Ik vind de kleurencombi echt super tof!


Ik heb het Lemon Lime Twist cardstock ge-embosd met met de Simple Stripes embossingfolder uit de voorjaar/zomer catalogus en gemat op Whisper White cardstock. Daarna heb ik de teksten uit Basic Black cardstock gestanst. Vanwege het lettertype kun je deze tekst wat uit elkaar trekken en speels op de kaart plakken. Ik heb hem in een boogje opgeplakt. Hoewel ik een beetje verkeerd gemikt heb vind ik het niet storend dat hij niet helemaal symetrisch op de achtergrond zit.

De Bermuda Bay basis heb ik bestempeld met hartjes uit de set Heart Happiness waar ook het gestippelde hartje uit komt. In de 'O' heb ik een knoopje (retired) geplakt waar ik een strikje aan had geknoopt.

Dit was het kaartje voor vandaag. Ik wens je een hele gezellige middag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Geen opmerkingen: