Pages

zaterdag 2 december 2017

Project van de Paperpassion 2017


Goedemorgen! Wat is het koud zeg! Buiten hangt een dikke laag mist. Het voetbalveld is afgekeurd dus we blijven lekker binnen. Zie je het voor je? Lekker op de bank met een dekentje en een chocomelletje? Tijdens de Paperpassion 2017 was dit het project wat gemaakt kon worden en ik ben er eindelijk aan toe gekomen om er een filmpje van te maken.

Het idee is een choco pakketje wat je kunt versturen. Een soort Snail Mail zeg maar. Mensen die mij kennen weten dat ik een enorme koffie freak ben dus dit project kun je ook makkelijk maken met een zakje koffie en koffie teksten.


Het project kun je verzenden in een een Acetate Box. Als je deze ook versiert met een belly band dan wordt het een heel leuk geheel.


Op de voorkant heb ik het winter thema gecombineerd met een chocomel tekst. De wantjes horen echt bij de winter. Wat vind ik het jammer dat deze niet doorgaan naar een volgend seizoen. Maar deze ga ik nog veel vaker gebruiken want ik zie zoveel mogelijkheden met die set.


Door de basis te maken van enveloppen kon ik lekker veel vakjes en zelfs flapjes maken. Je kunt het op de foto niet goed zien hoe het in elkaar zit maar als je het filmpje bekijkt dan kun je de stappen volgen die ik heb gevolgd voor het maken van dit project.


Een lijst met producten die ik heb gebruikt voor het project vindt je onder dit bericht. Zoals je weet is gisteren de eindejaarssale begonnen en een aantal van de gebruikte materialen kun je nu voor een aantrekkelijk prijsje aanschaffen. Alle aanbiedingen zien? Boven in de zijbalk kun je op het plaatje klikken om naar mijn webwinkel te gaan. De materialen die aangemerkt staan met een * zijn nu op dit moment afgeprijsd en zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Morgen doe ik weer een verzamelbestelling! Zit er iets voor je bij laat het dan weten voor zondag 18.00 uur. Ik help je graag! Hele fijne zaterdag en ik hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.


2 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Superleuk! Je zou t me nog als pakketje toesturen op bestelling 😀 mag nog steeds...

Groejs
Jacqueline

wilma's warm wishes zei

geweldig leuk, ook maar weer op de to do list