Pages

zondag 29 oktober 2017

Vintage Vrijdag #97: Carols of Christmas Bundle


Goedemorgen op deze winderige zondag! Ik ben een paar dagen te laat met mijn blogberichtje helaas! Wat heb ik momenteel veel bezigheden. Ik heb op de Paperpassion in Tilburg gestaan en dat was oh zo gezellig. Wat was het leuk om deel te nemen aan een beurs speciaal voor papierliefhebbers. En wat een geweldige reacties heb ik gekregen op de workshop. Helaas heb ik niet iedereen een plekje kunnen aanbieden. Maar het goede nieuws is dat ik vanaf woensdag op de Kreadoe sta met een ander Snailmail projectje. Dus als je er bent en zin hebt dan ben je van harte welkom!

Na de Paperpassion had ik een workshop en een party en daarvoor heb ik o.a. deze kaart voorbereid. Laten we snel kijken naar het kaartje...


Het is echt een kaartje met een vintage look. De achtergrond is gestempeld met de mooie Post Script achtergrondstempel. Deze is zo groot dat hij de basis gelijk helemaal vult. Daarna heb ik, hoe kan het ook anders, de randen gestempeld met mijn favoriete stempeltje uit de Timeless Textures stempelset. De randjes heb ik iets gesponst met Crumb Cake inkt.

Daarna heb ik wat Embossing Paste gekleurd met een Always Artichoke navulling en heb ik de pasta aangebracht met behulp van een sjabloon.


Daarna heb ik een stukje DSP gescheurd en de boompjes en hertjes op de kaart geplakt met wat embellishments. De tekst komt uit de set Sentimenten, onze eigen Nederlandse set. Deze heb ik uitgeponst met de Classic Label Punch.

Het effect met de Embossing Paste is echt heel leuk en het feit dat dit een sneldrogende pasta is maakt dat je vrijwel direct kunt doorwerken. Helemaal leuk!

Ik wens je een fijne zondag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje. Aanstaande vrijdag zal ik de Vintage Vrijdag overslaan omdat ik op de beurs sta maar die week daarop hoop ik weer iets te kunnen maken. Tot gauw!


1 opmerking: