Pages

vrijdag 28 juli 2017

Vintage Vrijdag #90: Stampin' Up! ~ Carols of Christmas


Heeeej halloooo! Ik ben weer terug! De reis naar Thailand was geweldig en ik heb heel erg genoten tijdens de week die ik had met mijn Stampin' Up! collega's. Ik ga je nu niet lastig vallen met mijn wilde verhalen hoor haha! Ik heb foto's gedeeld op mijn Facebook en Instagram (link door via de zijbalk) en ik heb het voornemen om een aantal foto's te gaan verwerken. Als dat lukt dan zal ik bij de foto's het verhaal doen. Mocht je geen van de social media kanalen hebben dan kun je toch een beetje een idee krijgen van hoe ik het heb gehad. Want wat was het land mooi!
Maar goed, eerst het kaartje van vandaag en de Stampin' Up! nieuwtjes die je zeker niet mag missen...


Vergeef me maar ik moet er weer even inkomen... Ik heb deze keer een kaartje gemaakt in een van mijn favoriete kleurencombinaties met de Duitse versie van Carols of Christmas. Deze bundel is super leuk met 2 grote teksten en allerlei kleine accessoires en de stansen zijn helemaal te gek! De mooie klassieke rand heb ik uitgestanst. Daarna heb ik met de muzieknoten met Soft Suede op Crumb Cake cardstock gestempeld. De tekst is afgedrukt op Very Vanilla cardstock met Soft Suede inkt en uitgestanst met de Stitched Shaped Thinlits. En een extra vierkante van Soft Suede cardstock heb ik uitgestanst met dezelfde mal. Ik heb het geheel afgemaakt met een kantje en wat gouden sequins (helaas niet te zien op de foto dat het om bling gaat hier), pareltjes en een gouden enamel shape. Niet echt vintage maar ik vind de look wel 'bruin' genoeg. Zoals ik al zei moet ik er weer even inkomen hihi!


Carols of Christmas is onderdeel van een Mega Suite die per 1 september verschijnt in de nieuwe herfst/winter catalogus. Maar jij kunt nu al de stempels gratis in handen te krijgen als je je Stampin' Up! starterspakket zou bestellen. En dat is niet alles! Je ontvangt ook nog eens een gratis pakket met basismaterialen zodat je gelijk goed kunt starten! Meer info over deze geweldige actie kun je opvragen door mij te mailen of te bellen. Kijk voor de gegevens in de zijbalk. Mocht je al overwegen om in te stappen dan is dit namelijk echt het perfecte moment. Deze actie is geldig t/m 31 juli 2017.

 

Wanneer je het starterspakket hebt aangeschaft kun je gelijk meedoen met de voorbestelronde van de gloednieuwe kerstspulletjes die aanstaande dinsdag begint! Wij mogen namelijk een maand voorafgaand aan de lancering al nieuwe spulletjes bestellen. De bijpassende stansen voor deze stempelset (en alle andere leuke kerst spulletjes natuurlijk) koop je dan met 20% korting na aftrek van de BTW!


Wij hebben de catalogus in Thailand uitgereikt gekregen en hij is echt heel erg leuk. Heel divers en voor ieder wat wils. Als je overweegt om in te stappen dan raad ik je aan om z.s.m. contact met me op te nemen. De actie met het extra pakket loopt namelijk t/m maandag. Ik help je graag bij het maken van de voor jou meest voordelige optie!

Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Geen opmerkingen: