Pages

dinsdag 3 mei 2016

Nieuwe Nieuwsbrief


Een tijdje terug kwam ik er bij toeval achter dat mijn nieuwsbrief niet of niet goed bij iedereen wordt bezorgd. Dit heeft er toe geleid dat een aantal van jullie al een hele tijd niet op de hoogte waren van nieuwtjes en mijn persoonlijke promo's. Wat jammer!

Deze maand komt de nieuwe catalogus uit en er is best wel weer veel te melden en te laten zien. Ik ben er zo enthousiast over! En ik dacht dat dit wel een goed moment zou zijn om een nieuwe lijst te maken met mensen die op de hoogte willen blijven van mijn activiteiten. Met deze nieuwsbrief wil ik jullie, mijn klanten, niet alleen voorzien van (verkoop)informatie maar ook nieuws omtrent workshops die ik organiseer en zo nu en dan een leuk projectje om je creativiteit gaande te houden.

Lid worden van mijn nieuwe nieuwsbrief? Via deze link kom je bij het aanmeldformulier. Aanmelden via het formulier in de zijbalk kan natuurlijk ook.

Als je je aanmeld voor 17 mei 2016 dan krijg je de speciale editie met nieuws uit de catalogus toegezonden. Meldt je je daarna aan dan ontvang je de eerstvolgende nieuwsbrief in juni.

Geen opmerkingen: