Pages

donderdag 5 november 2015

Stampin' Away Workshop Kreadoe

Hallo allemaal! Leuk om te zien dat je weer langs komt. Het was een drukke maar geweldige week. Ik stond van 28 oktober t/m 1 november op de KreaDoe in Utrecht. Ik stond er vorig jaar ook om mijn activiteiten te promoten en dit jaar dus ook. De beurs is zo ontzettend gezellig dat, als alles goed gaat, ik er volgend jaar ook sta. Ik stond op Workshop Plein C, hoe toepasselijk...de 'C' van Carmen.

De workshop duurde ongeveer een uur. Ik had een pakketje met spulletjes gemaakt en natuurlijk een aantal voorbeelden. Mensen die de workshop kwamen doen konden zo veel mogelijk projecten maken in het uur. De rest van de materialen kon mee naar huis zodat de projecten thuis konden worden afgemaakt. Voor sommigen was het wel doorwerken. Ik heb heel veel gezellige creatieve dames aan tafel gehad. Veel van hun hadden nog geen stempel ervaring. Super gaaf dat zij aanschoven en de projectjes deels hebben gemaakt.


Heb je de workshop niet kunnen afmaken, gemist, ben je niet naar de KreaDoe geweest of gewoon op zoek naar inspiratie? Als je klikt op supply list (let op: klein links onder de producten) dan zie je de beschrijving en foto's van de projecten.

Het workshoppakket is ook los te bestellen via telefoon, email of app en kost €12,50. Hiervoor krijg je alle materialen die je nodig hebt om de projecten te makent. De verschillende formaat kaarten, envelop en label krijg je dubbel. De prijs is exclusief stempels, ponsen stansen en andere 'hardware'. 
Bestel je de Flurry of Whishes Bundle bij mij dan krijg je het workshoppakket en een geprinte versie van de beschrijving gratis bij je bestelling. Aanstaande zondag doe ik weer een verzamelbestelling!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
2 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Leuk! Ga meteen bj je bestellen....

Groetjes
Jacqueline

Alina zei

mooie kaarten, Car en in het echt veel mooier!
leuk om je te hebben gezien en gesproken!