Pages

zondag 30 augustus 2015

Blog stop, vakantie en nieuw kaartje...

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan na een ingelaste blogstop van ruim 2,5 maand. Het bloggen koste me de laatste tijd zo'n moeite en elke keer zat ik er maar tegen aan te hikken. Niet goed he? Maar je zal het wel herkennen. Er zijn zoveel socialmedia mogelijkheden die minder arbeidsintensief zijn. Denk aan Instagram, Twitter of Facebook. Het posten gaat zo makkelijk en een snelle reactie voor volgers is al helemaal ideaal. Dat mis ik hier een beetje. In mijn statistieken zie ik dat er bezoekers komen maar slechts één of twee laten een reactie achter. Feedback, positief of negatief, is altijd prettig om te krijgen. Waarom volg je mij of waarom sta ik in je favorieten? Met de vakantie in zicht heb ik besloten om het bloggen even te laten rusten om te kijken of het plezier weer terug kwam. En nu ik weer uitgerust en wel aan een nieuw seizoen ga beginnen heb ik weer een kaartje geplaatst. 


Sinds kort heb ik het Whisper White Tick Cardstock ontdekt. Wat werkt dat prettig en wat is het heerlijk om een stevige witte basiskaart te kunnen maken. De kaart heb ik eenvoudig gehouden. Ik heb gestempeld op Whisper White stempelpapier met Mint Macaron. De tekst is echt té gaaf! Deze komt uit de set Me=Grateful. De volledige lijst met materialen vind je onder aan het bericht. 

Ik wens je een hele fijne dag toe. Tot gauw maar weer. Neem je de tijd om een berichtje achter te laten? Gewoon een keertje in de toekomst, het is zo leuk om te lezen en geeft zoveel positieve energie!

Built for Free Using: My Stampin Blog

9 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Ha Carmen, ik snap wat je bedoelt. Nu heb ik gelukkig geen andere mediaverplichtingen dan mijn blog dus ik blijf gewoon bloggen. En ik kijk altijd bij de nieuwe plaatsingen van wie dan ook. Als ik tijd heb laat ik inderdaad berichtjes achter, soms ook niet. En ja, ik lees ook graag reacties, maar dat loopt inderdaad erg terug. Jammer hoor. Maar bij deze dus een reactie van mij. Je kaartje vind ik gaaf. Altijd weer dingen waar ik min inspiratie vandaan haal. Groetjes, Ankie

Janny zei

Hoi Carmen,

Ik lees je altijd hoor, maar reageren doe ik inderdaad nooit
Dus bij deze een berichtje weer eens van mij.
Ik vind je creaties altijd geweldig ( al jaren) dus vooral doorgaan!!
XXX Janny

Jacqueline DH zei

Mooi kaartje! Komt er nog een leuke kerstkaarten wiekshop?

Groetjes
Jacqueline

Sarah zei

Ik denk niet dat ik je al zo lang vol . Maar meestal laat ik een reactie achter . Het fijne is , hoe meer jezelf reageert op andere blogs , hoe meer reactie dat je krijgt . Zo moedig je elkaar aan . Bloggen is fijn, maar ik snap wel dat andere media sneller gaan . Dit kaartje is mooi , alsook je vorige en ik hoop dat er gauw nog mooie volgen !! Liefs ☆ Sarah ☆

Sarah zei

Ik denk niet dat ik je al zo lang vol . Maar meestal laat ik een reactie achter . Het fijne is , hoe meer jezelf reageert op andere blogs , hoe meer reactie dat je krijgt . Zo moedig je elkaar aan . Bloggen is fijn, maar ik snap wel dat andere media sneller gaan . Dit kaartje is mooi , alsook je vorige en ik hoop dat er gauw nog mooie volgen !! Liefs ☆ Sarah ☆

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Carmen,

Wat een leuk kaartje weer. Inderdaad als je zelf heel enthousiast en met regelmaat op andere blogs reageert krijg je meer reacties terug. Dat had ik voor die tijd ook altijd op mijn blog. Maar toen had ik alleen mijn eigen hobby en blog.
Succes met het bloggen.
Gezellige groetjes Lida

Ellen zei

Leuk dat je er weer bent! En wat een gave kaart heb je gemaakt! Een eenvoudige, zoals je zelf zegt, en laat ik daar nou van houden :)

Yolanda Pasterkamp zei

Leuke kaart Carmen, en... blij dat je weer terug bent.

Carmen zei

Super lief jullie berichtjes!!!