Pages

maandag 25 mei 2015

Stampin' Up! ~ Dutch Regional

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. Het jaarlijkse Nederlandse Stampin' Up! Event. Dit keer vond deze plaats in Duiven. En ik moet zeggen dat ik hier de afgelopen weken volop mee bezig was omdat ik was uitgenodigd om een presentatie te doen over mijn werk als Demonsratrice. De voorbereidingstijd was ook de reden dat ik minder actief kon zijn op mijn blog en dergelijken want als je weet dat je voor een groep van 200 getalenteerde dames moet staan dan geeft dat wel een beetje druk. Wat kun je dan nog vertellen? Ik koos ervoor om te vertellen hoe ik mijn workshops organiseer, ondersteund door kaarten met nieuwe producten. Dat laatste was natuurlijk heel erg leuk om te doen!


Vanaf het podium was dit mijn beeld de zaal in. Terwijl ik op het podium liep kreeg ik wel even de bibbers. Wat zaten er veel dames!


De dag was geweldig georganiseerd. De zaal was ontzettend gezellig en van koffie met een gebakje tot lunch was alles tot in de puntjes geregeld. Er was gelegenheid tot knutselen en er was aandacht voor de best presterende nieuwe demonstratrices die in het zonnetje gezet werden. Ook kreeg iedereen die de afgelopen tijd gepromoveerd was een mooie Gerbera. We hebben tussendoor prijsjes kunnen winnen en aan het einde kregen we een goed gevulde Stampin' Up! tas. Waow! 

Ook heb ik de gelegenheid gehad om te kunnen swappen, het uitwisselen van creatieve ideetjes. Ik heb 25 leuke creatieve ideetjes mee naar huis kunnen nemen van collega's waar ik mee heb kunnen ruilen. Wat heeft iedereen zijn best gedaan zeg! Helemaal geweldig!


Voor mijn teamgenootjes had ik een ander kaartje gemaakt. Hoewel ik al mijn collega's waardeer moet er natuurlijk wel verschil zijn he! Ook van hun heb ik hele mooie ideetjes en cadeautjes mogen ontvangen waar ik natuurlijk heel erg blij en verrast me ben! En wat was het leuk om weer een even bij te kunnen kletsen. Maar zoals altijd was het veel te kort!


Ik heb een geweldige dag gehad en heb weer zoveel leuke ideetjes  en positieve fibes mogen ontvangen dat mijn hoofd nu alweer tolt. Ik ben helemaal opgeladen voor het nieuwe seizoen.

Misschien denk je nu wel 'Heyyyyy dat wil ik ook!'. Dat kan! Je bent van harte welkom op mijn Launch Party op zaterdagmiddag 6 juni. Neem een kijkje in mijn outlet van zeker 150 sets retired stempels en accessoires, leef je uit bij de Make and Takes of maak een praatje met mij over het registreren als demonstratrice. De kosten bedragen €7,50 per persoon inclusief materialen (als je nog geen catalogus hebt gekregen dan mag je hem direct meenemen), koffie/thee/fris en snacks. Aanmelden voor deze middag is gewenst. Stuur dan een mailtje naar: caringforstamps@gmail.com

Ik wens je een hele zonnige dag! Ik hoop je gauw te zien bij een nieuwe blogpost.


2 opmerkingen:

Unknown zei

Bedankt voor je boeiende verslag, zo kon ik er toch een beetje bij zijn! Een fijne dag 6 juni, die van mij wordt prachtig. Wij zij dan nl 25 jaar getrouwd!! Altijd fijn om je blog te volgen, wat een prachtige projecten verschijnen er telkens.

Miranda V zei

Leuk dat je mocht presenteren, wel spannend lijkt mij dat inderdaad voor zo een volle zaal! Ik vind je kaartjes beide erg leuk. Je swapje is mooi, je kaartje voor je teamleden vooral heel gaaf! Groetjes, Miranda