Pages

vrijdag 9 januari 2015

Vintage Vrijdag #22

Goedemorgen! Wat een weer is het zeg! Ik hoor het hard waaien en oooh wat is het nog donker. Om de kaart van vandaag een beetje redelijk te kunnen fotograferen heb ik hem dus vol in de spotlight moeten zetten. 


Voor mijn kaartje heb ik deze keer een aantal sets met elkaar gecombineerd. De vlinder stansen lagen nog op mijn bureau en ik moet eerlijk bekennen dat ik daar geen genoeg van kan krijgen dus heb ik deze weer gebruikt. De basis van het geheel is de stempel 'Post Card' en de set 'Tap Tap'. En het postzegeltje komt uit de set 'Postage Due'. Voor de versiering heb ik de 'Artisan Embellishments Kit' gebruikt. Ik ben daar helemaal weg van. En de stans 'Darling Doily' kon niet ontbreken in deze combi. Het geheel heb ik op een Early Espresso kaart van 12 x 14,5 cm geplakt met Soft Suede en Baked Brown Sugar voor het contrast. Kortom, ik heb weer heel veel plezier gehad met het maken van mijn vrijdag kaartje. 

Ik wens jullie een fijne dag en hoop jullie aanstaande zondag terug te zien. Ik doe dan mee aan een bloghop van Nederlandse Stampin' Up! Demonstratrices. http://www.stampinup.net/esuite/home/carmenmorris/events?id=1050378
Op 14 februari geef ik de workshop 'Very Vintage'


3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Wow, wat een prachtige kaart. Ik hou er wel van. Groetjes en fijn weekend, Ankie

Elizabeth zei

Schitterende kaart!! Leuke combinatie van alles.

Alina zei

heel mooi, Car!