Pages

zaterdag 15 november 2014

Vintage Vrijdag #16

Wat is het de laatste dagen toch weer naar bewolkt. Het is zo laat licht en zo vroeg donker dat het bijna onmogelijk is om een normale foto te maken. Volgende week toch maar eens naar de foto-speciaalzaak om een oplossing te vinden voor mijn licht probleem.

Voor mijn kaartje van vandaag heb ik een set gebruikt die ik nog niet eerder heb gebruikt. Live with an open heart is een zo'n mooie set! En de teksten zijn zo mooi en bruikbaar voor diverse thema's.

De achtergrond stempel Dictionary heb ik met Crumb Cake inkt gestempeld op Crumb Cake cardstock. Vervolgens heb ik de tak afgedrukt op Naturals White cardstick met Soft Suede inkt. Nadat de inkt goed gedroogd was heb ik de blaadjes met Pear Pizzazz inkt ingekleurd met behulp van een Blender Pen en de besjes met Cajun Crazy. Naturals White is heel geschikt als je wilt aquarelleren hoewel je wel snel moet werken. Het vogeltje heb ik afgedrukt met Early Espresso en ingekleurd met Soft Suede inkt.
Het clustertje in de hoek heb ik gemaakt met lint en kant en linnen thread. Het bloemetje komt uit mijn eigen voorraad. Kijk in de lijst voor een totale opsomming van de materialen die ik heb gebruikt.

Ik wens jullie een fijn weekend en zie jullie weer gauw terug bij de volgende Vintage Vrijdag!


Built for Free Using: My Stampin Blog

2 opmerkingen:

Jacqueline DH zei

Mooi Carmen!

Mieke zei

o Carmen, wat is die kaart mooi. Ik heb de set ook al een tijdje liggen, maar moet hem nog inwijden