Pages

vrijdag 13 december 2013

Clubkit-Only en Weekend Give Away!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je op te geven voor de Clubkit-only voor de maand December. Je kunt dit pakket bestellen door een mail te sturen of door middel van PayPal door op de side bar te drukken. De nieuwsbrief bevat een een vijftal voorbeelden zodat je een beeld krijgt van hoe je het papier kunt gebruiken. Op de foto zie je de samenstelling van de inhoud van het pakket.


De Clubkit kost €17,95 inclusief verzendkosten. Indien je hem voor aanstaande zondag besteld ben je gegarandeerd van jouw pakket. Na zondag geld op=op! Om altijd zeker te zijn van jouw exemplaar kun je je ook opgeven voor een abonnement. Klik <hier> om te lezen over de Clubkit mogelijkheden.

En dan heb ik dit weekend weer een Weekend Give Away!


Dit weekend geef ik een exclusieve Stampin' Up! telefoonhoes weg!
Zoals je ziet is deze telefoonhoes, net als de Ipad Cover in dezelfde print en kleur uit de suite Eastern Elegance! Hoe leuk is dat!
Om in aanmerking te komen voor de telefoonhoes kun je een berichtje achterlaten met een opmerking over de nieuwe Clubkit. Uit alle positieve en negatieve reacties zal ik maandag een winnares trekken uit mijn hoge hoed.

Een heel gezellig weekend!

7 opmerkingen:

thea k zei

He meis
Ik heb de uitslag van de i pad cover gemist ?

Betty V. zei

Leuke kit weer Carmen! Grts. Betty

Carmen zei

Hee Thea, de uitslag staat in het berichtje hier onder met mijn hoed!

Maartje zei

Gááf papier, gebruik ik ook graag :)! Ben benieuwd met welke stempelset jij 'm combineert?! Fijn weekend! Maartje

S. zei

OOo dat ziet er super leuk uit weer. Ik heb de voorbeelden gezien die je gemaakt hebt met dit papier, heel mooi en stijlvol!
Ik laat de telefoon cover even aan me voorbijgaan hoor want ik heb nl die mooie ipad cover gewonnen (joehoe)

Caroline zei

wat een leuke kit heb je weer samengesteld, heel mooi papier is dat en ik ben ook benieuwd welk type kaarten hiermee gemaakt kunnen worden. Altijd leuk ideetjes te zien. Ik ding weer graag mee, dus hoop ik in de hoed te passen en wie weet kom ik er deze keer wel uit.
Groetjes Caroline

Amanda zei

De I-pad-hoes heb ik voorbij laten gaan, die heb ik niet, maar wel een mobieltje......dus ik ding graag mee, kleurtje is lekker fel, dus kwijtraken zal de foon niet meer dan. Leuke acties heb je meis, enorm gewaardeerd hoor.

liefs amanda