Pages

vrijdag 8 november 2013

JOIN@CLUB! ~ Happy Aniversary

Voor mijn workshopclub heb ik deze maand gewerkt met de DSP lijn Venetian Romance in combinatie met de stempelset Lovely Romance. Deze twee items zijn helmaal op elkaar aangepast. Als je houdt van kaarten met een romantisch uiterlijk dan is dit zeker een combinatie voor jou.


De kleuren combinatie waarmee ik heb gewerkt is Soft Suede in combinatie met Tangerine Tango en Very Vanilla. De achtergrond tekst is gestempeld met Sahara Sand. Verder heb ik de set Memorable Moments gebruikt omdat de label te versieren en het toevoegen van de toepasselijke tekst.

Deze maand bestaat mijn workshopclub 1 jaar en in de maandelijkse nieuwsbrief voor leden heb ik een aantal veranderingen aangekondigd om de flexibiliteit te vergroten en meer mensen in de gelegenheid te stellen lid te worden van mijn club. Meer informatie vindt je <hier>.

De Clubkit van november is vanaf vandaag ook los te bestellen. Dit kan t/m zondag 10 november via mail zodat je verzekerd bent van jou exemplaar. Maar je kunt hem ook zolang de voorraad sterkt bestellen (en betalen) via de sidebar. 

Heb je vragen of wil je je opgeven voor de vernieuwde club? Stuur dan een mail naar: caringforstamps@gmail.com

Gezellige dag!

1 opmerking:

Theresia zei

Dat heb je weer erg mooi gemaakt met fantastische kleurtjes.
Leuk idee ook.
Groetjes, Trees