Pages

dinsdag 22 oktober 2013

Stampin' Up! Nieuws!

De post van vandaag staat in het teken van een aantal nieuwe promoties van Stampin' Up! Want het feestje ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan is nog niet voorbij!
Stampin' Up! heeft  een totaal van 25 sets voor jou geselecteerd die je in de periode van 22 oktober (vandaag dus!) t/m 28 oktober kunt bestellen met een korting van 25%! Hoe cool is dat! Dit is de kans om de sest die al enige tijd op je verlanglijstje staan aan te schaffen. Wil je weten welke sets dat zijn klik op het plaatje. Je ziet dan welke stempels met korting verkrijgbaar.


Vandaag introduceert Stampin' Up! Ook een nieuwe lijn stansen namelijk de Thinlits Card Dies. Met deze stansen maak je letterlijk in een handomdraai een flip card.


Er zijn 2 verschillende sets verkrijgbaar. De ene set bestaat uit een basis met label en de andere bestaat uit een basis cirkel. Daarnaast bestaat de set uit diverse kleine stansvormen voor de aankleding van je kaart.


Ter gelegenheid van de nieuwe promotie als het uitkomen van de nieuwe Thinlits Card Dies doe plaats ik op 26 oktober een verzamelbestelling. Deze bestelling heeft de Hostesscode NBCT6J9Z.
Met deze code maak je kans op extra Hostesscredits indien deze bestelling groot genoeg is.Het maakt niet uit hoe klein je bestelling is, als je een bestelling plaatst dan doe je automatisch mee!
De loting vindt plaats op willekeurige basis met een cijfergenerator en de nummers worden toegekend in volgorde van binnenkomst van de bestellingen.
Verdeling:
Bestelling 200 EUR: 2 x Hostestcredits van 15 EUR
Bestelling 275 EUR: 3 x Hostesscredits van 15 EUR
Bestelling 350 EUR: 4 x Hostesscredits van 20 EUR

Deze code geldt ook voor online bestellingen! Tijdens de bestelprocedure heb je gelenheid om het nummer in te toetsen. Je maakt dus evenveel kans om mee te doen.

Geen opmerkingen: