Pages

zondag 21 april 2013

Regionale trainingsdag Stampin' Up! Nederland

Gisteren heb ik de regionale trainingsdag van Stampin' Up! bijgewoond in Almere. Ik had er erg veel zin in. Vooraf kon je swaps maken. Een swap is het ruilen van een creatief project. Het is zeer interessant om te swappen want zo zie je wat collega's met de verschillende SU materialen hebben gemaakt. Dit was due van mij.

Cardstock: Real Read, Pool Party, Primerose Petals, Very Vanilla
Stempels: Artistic Etchings, Occasions Alphabet
Stans: Peek-a-Boo steel die
Ponsen: Curly Label dn Petit Curly Label
Diversen: Linnen Thread en brad
Eerst heb ik de achtergrondjes gestempeld. De set Artistc Etching bevat verschillende vormem. De kroon vond ik zeer toepasselijk in verband met de kroning van de koning.
Het Occasions Alphabet heb ik in twee delen gebruikt. Door de Stampin' Write marjers te gebruiken heb ik eerst de L afgedrukt en daarna de tekst met Luck. Vervolgens heb ik de afdrukjes uitgeponst. De linnen tread aan de brad houdt het geheel gesloten. 
Mijn project bleek achteraf behoorlijk bewerkelijk waardoor ik skechts 30 exemplaren heb kunnen ruilen. Ik heb zelf hele leuke envelopjes, doosjes en kaartjes ontvangen van collega's uit het hele land. 
Het was een leuke en leerzame ervaring!

En tot slot kregen we ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Stampin' Up een hele bijzondere stempelset die bestaat uit de 4 mooiste bloemen die de afgelopen 25 jaar zijn uitgebracht. Omdat ik al heel vroeg wakker was ben ik er al direct, geinspireerd door de swap van Diana, mee aan de slag gegaan en heb er een 10x10 cm kaartje mee gemaakt. 

Cardstock: Rich Razzleberry, Yvory Naturals, Soft Suede
Inkt: Rich Razzleberry, Stoft Suede (randhes)
DSP: First Edition
Stempels: Best of Flowers en So Sorry

Ik heb voor het kaartje de stempel Multiple Daisy beinkt en afgedrukt en vervolgens nogmaals afgedrukt. Het resultaat is dat de tweede afdruk lichter is.. Het is bescheiden plaatje en ik vond deze tekst er goed bij passen.

Er liggen nu nog 3 kaartjes om afgemaakt te worden dus hopelijk kan ik deze de komende tijd plaatsen.

14 opmerkingen:

Marion zei

Leuke swapkaartjes ! En ook een erg leuk 10x10 kaartje. Wauw, wat gaaf !
Komt dit setje ook voor de "gewone" mensen op de markt ???
Groetjes Marion

Eveline zei

Ik ben blij dat ik een swap van jou heb, het is zo'n leuke!
En je kaartje is super.
Leuk om je gisteren weer gezien te hebben.
Groetjes,
Eveline.

Caroline zei

Vroeg op de morgen maak jij gewoon zo'n schitterende kaart, prachtig zijn de bloemen. Je swap is geweldig, zo mooi die kleuren !

diana68 zei

Ze zijn onwijs leuk Car en ik ben heeel blij met mijn persoonlijke swap van jouw....maar ook supers te zien dat je wel heel snel geïnspireerd bent door mijn swap ;)

Diana x

Yvonne zei

Het was leuk je te ontmoeten. Knap dat je zo vroeg al creatieve inspiratie hebt. Je kaartje en swap zijn prachtig. Groetjes, Yvonne

Henny zei

hele mooie kaartjes heb je gemaakt Carmen

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Al zat je een beetje te zuchten en te steunen, maar je kaartje is super geworden. Zo "je vroeg in de morgen" kaartje ook zo eenvoudig en leuk! Wat een leuke stempelset en ik had hem al gelijk op facebook gezet. :-( Later mag dat hoorde mag dat wel, nu nog niet hoorde ik. Ik ga wat doen met mijn gewonnen prijs!! Gezellige groetjes...

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Mooi geworden hoor! Gezellig je gesproken te hebben.
Gr. Agnes

Anne-Marie zei

Je swap is super, ik heb hem hier voor me ;) En je kaartje is ook ergu leuk, deze afbeelding spreekt mij het meeste aan in set! Leuk je te ontmoeten gisteren, tot snel maar weer! Groetjes Anne-Marie

Erna Logtenberg zei

je kaartje is prachtig!! En je swap vind ik ook heeel erg mooi!! Groetjes, Erna

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei

Wanneer ik op jouw blog kijk krijg ik altijd zoveel energie! Carmen bedankt voor het swappen, geweldig mooi! Fijn om je even weer gezien te hebben. Lieve creatieve groeten uit het mooie zonnige Winsum.

Ellen zei

Dat swappen in Almere was volgens mij een succes! Vind het onderste kaartje erg mooi. Vooral de tweede en daardoor lichtere afdruk van de bloemen vind ik prachtig! Zo'n mooi effect.
Groetjes, Ellen

Terry zei

Wat een ontzettend mooi kaartje heb je gemaakt! Ik vind hem helemaal TOP!!