Pages

vrijdag 12 oktober 2012

Kleurmediums

Vanaf deze week is het mogelijk om een workshops met mij af te spreken. Dit kan bij jouw thuis maar je kunt ook bij mij thuis komen. Hiervoor het reserveer ik 1 keer in de maand een woensdag ochtend. Data van de Walk Inn vindt je in de bovenste balk. 

De komende weken staan in het teken van kleurmediums. Stampin' Up heeft in deze categorie een aantal interessante producten die zeker een aanvulling kunnen zijn aan bestaande kleurmediums. Mijn kennismaking met de krijtjes, stiften, inkt, blenders en spritzers was dan ook uitermate aangenaam.
Materialen: watercolorpaper, Elements of Style, Twitterpatted designpapier, Stapin' Write, Watercolor Crayons, Blender, Spritzer Tool.

Tijdens de 2,5 uur durende sessie kun je kennis maken met de verschillende kleurmediums en accessoires om achtergronden te creĆ«ren en je kaart te verfraaien. Kortom bijna alles wat te maken heeft met kleuren komt aan bod en kun je producten naar hartelust uitproberen.

Indien je deze workshop wilt boeken in combinatie met een kaart of project bij je thuis of accommodatie dan is dit ook mogelijk. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het bestellen van materialen mail je: caringforstamps@gmail.com
Een catalogus aanvragen kan door een mail te sturen naar bovenstaand emailadres.

2 opmerkingen:

Inge Groot zei

Fantastisch mooi kaartje, ik kan niet wachten om oa. de spritzer uit te proberen!

sandra_w zei

Woww!! Prachtige kaart!Ben heel benieuwd ;))

San x