Mix 'n Up! KitMix 'n Up! Kit
Jaargang3
Kwartaal 2 (apr - juni 2019)

De Mix'n Up! kit is een kwartaal kit met Stampin' Up! producten met 10 uitgeprinte voorbeelden en werkbeschrijvingen. Inge Groot en ik stellen ieder kwartaal een goed gevulde kit samen. Wat betreft het creatieve gedeelte maken wij voorbeelden met alles wat we zelf leuk vinden. Dit kunnen dus ook templates, stempels of stansen van andere merken zijn. Kortom, wij mixen erg graag!

Wij laten jullie voorbeelden zien in de Mix 'n UP! Facebookgroep groep en vinden het natuurlijk onwijs leuk om ook jullie creaties te zien gemaakt met de Mix’ n Up Kit. 
De Mix’ n Up Kit komt vier keer per jaar uit, elke keer een ander thema waarbij we rekening houden met de seizoenen en feestdagen. 

Wil je je opgeven voor de mailing (geheel vrijblijvend) opgeven voor informatie over de kwartaalkit, dan kun je je gegevens invullen. Klik <hier> om naar het aanmeldformulier te gaan. In de mailing staat hoe je je kunt opgeven.

De kit van kwartaal 2 bestaat uit 2 frisse, kleurrijke lijnen en is te bestellen t/m 12 april zolang de voorraad strekt. Wacht echter niet te lang want de spulletjes die wij gekozen hebben zijn erg populair waardoor er een lage voorraad is. 
De kosten bedragen € 22,50 inclusief verzending, materialen en voorbeelden!

Opgeven zonder de mailing te ontvangen? Klik <hier> om naar het aanmeldformulier te gaan. Aanmelden kan t/m woensdag 12 april 2019. Na deze periode is het niet meer mogelijk om het pakket te ontvangen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mariska zei

Krijg je ook te zien wat er precies in die kit zit? Kan het zo van het plaatje niet zo goed zien helaas. gr. Mariska

Carmen Morris zei

Mariska, je kunt een mail sturen naar caringforstamps@gmail.com. Ik leg je graag uit wat de inhoud is van de kit.