ActiviteitenZéér regelmatig organiseer ik evenementen in het land welke hier neergezet worden. Houd dus deze pagina in de gaten voor het eerstkomende Stampin'Up® Caring For Stamps Evenement!
Mijn volledige workshop programma staat in mijn Stampin' Up! agenda! Deze vindt je <hier>. Je kunt per maand kijken welke evenementen ik organiseer. Het opgegeven is nu ook veel makkelijker! Klik op de RSVP en vul je gegevens. Je krijgt van mij een bevestiging per mail.


Als je je wilt inschrijven met een groepje vriendinnen op een ander moment dan kan dat. Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan op 06-55757851 (15.00 - 22.00 uur) of caringforstamps@gmail.com

Naast de activiteiten die ik zelf organiseer kun je zelf ook bij mij diverse activiteiten afspreken.


Party: Als je met je vriendinnen een gezellige avond wilt hebben en tegelijkertijd spulletjes wilt kopen. Wij maken een klein project en ik laat materialen zien door middel door middel van een demonstratie waarna je gasten de catalogus kunnen bekijken en spulletjes kunnen bestellen. Een party duurt ongeveer 2 uurtjes en er zijn geen kosten aan verbonden. Het hosten van een party is interessant wanneer jij deze organiseert. Bij een omzet van €200 kun je al voor €20 stempels of Stampin' Up! materialen uitkiezen. Meer informatie lees je <hier>.

Zien hoe een party in zijn werk gaat? Klik <hier> om een filmpje te bekijken.

Workshop: Als je gedurende een dagdeel wilt knutselen bijvoorbeeld op je verjaardag of eigen activiteit met vriendinnen dan kun je een workshop afspreken. Bij een workshop nemen wij jou wensen door en komen overeen welk project (of projecten) gemaakt gaan worden. Voor een workshop vraag ik een tegemoetkoming in de materiaalkosten. Dit kan al vanaf €7,50 afhankelijk van de materialen die gebruikt gaan worden.1 op 1: Dit is een oriënterende bijeenkomst voor mensen die geen zin hebben om een party te organiseren of mensen die de enige zijn in hun kring die knutselen. Met name mensen die nieuw zijn met Stampin' Up! producten willen vaak op een rustige manier kennismaken met de producten. Ook mensen die zich willen oriënteren op het demonstratrischeschap kunnen een 1 op 1 afspreken.